Robuste arbeidslamper fra Philips

 
Robuste arbeidslamper fra Philips
Lumileds lanserer to nye Philips arbeidslamper, den oppladbare LED-inspeksjonslampen RCH21S og den profesjonelle verkstedslampen RCH19 LED.

Begge lampene har lang levetid og sterkt naturlig lys som kan lyse opp selv de minste avkroker.

- Vi har utviklet lampene med fokus på komfort, holdbarhet og brukervennlighet i form av lang levetid og et design som er vann-, olje- og kjemikalieresistent. Med god lysstyrke, lang batterilevetid og ikke minst mange integrerte funksjoner, hjelper de mekanikere og håndverkere i situasjoner hvor lysnivået er kritisk, forklarer Martin Rapp, salgssjef i Lumileds Norge.

Begge lamper har LED-dioder med sterkt hvitt lys som gjør det mulig å se alle detaljer klart og tydelig, sammen med 6000K naturlig lys som gir en skånsom belysning som beskytter øynene mot tretthet og eventuelle skader.

Philips RCH19 har et ultra-slankt design og et 180 graders roterende lys for bruk i smale områder som er vanskelig å nå. I tillegg er lampen utformet med en 360 graders justerbar krok og en magnet nederst som gjør det enkelt å henge den opp eller sette den fast.

– Vi forsøker hele tiden å være innovative og nytenkende når vi designer nye produkter, uten at det går på kompromiss med kvaliteten, sier Martin Rapp.

RCH21S har i likhet med RCH19, også en innebygd magnet. Videre har den oppgraderte Philips-lampen noe helt nytt; et livslangt litiumbatteri som garanterer 1500 ladninger. Det er fem ganger mer enn andre konkurrerende produkter på markedet, og tilsvarer seks timers kontinuerlig bruk i Eco-modus og opptil 3,5 timer i Boost-modus. RCH21S bruker i tillegg kun to timer på å fullades når den kobles til den tilhørende dokkingstasjonen. Dette gjør arbeidslampen til en av de sterkeste på markedet når det gjelder ladning.

Fakta:

Philips RCH19
- Slank design
- 360 graders dreibar krok
- 180 graders roterende lys
- Naturlig hvitt lys med 6000 Kelvin
- Opptil 250 lumen lyseffekt
- Opptil 7 timers arbeidstid ved 120 lumen (Eco Mode)
- Hurtig ladningsteknologi sikrer fullt batteri på 3 timer

Philips RCH21S
- Lampen er dekket med gummi for å være mest mulig robust – IK08
- Tåler fall fra opptil 1,5 meters høyde
- 90 graders lyskjegle med 6000 Kelvin sikrer godt og naturlig hvitt lys med LUXEON LED-lys til arbeidsoppgavene
- Boost-funksjon som gir effekt på opptil 300 lumen
- Opptil 6 timers arbeidslys (Eco mode)
- Leveres med ladestasjon for effektiv oppladning

Les mer om de nye arbeidslampene her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle