Rittal lanserer kompakt skinnesystem

 
Rittal lanserer kompakt skinnesystemRiLine Compact består av en basisplate hvor berøringsbeskyttede samleskinner er montert.
Rittal lanserer et kompakt samleskinnesystem, RiLine Compact, for strømfordelning opp til 125 A. Dermed tilbys for første gang produsenter av mindre styringskonstruksjoner et typetestet skinnesystem.

RiLine Compact er et kompakt skinnesystem for strømfordeling til styreenheter og brytere med maksimal strøm opp til 125 A. Systemet er berøringsbeskyttet. Den standardiserte og standardkompatible teknologien gjør systemet egnet for bruk i styrings- og kontrollskap for både IEC og UL-markeder.

Innovativ basisplate
Systemet består av en basisplate som er helt berøringsbeskyttet og lett tilgjengelig samleskinner er montert. Forskjellige adaptere muliggjør enkel tilkobling av komponenter. For eksempel en adapter for tilkobling til rundleder, så vel som en rekke ulike funksjonsmoduler for motor- og effektstyring.

Heldekkende berøringsbeskyttelse
Basisplaten selv, så vel som systemets komponenter, kan lett og sikkert monteres uten bruk av verktøy. Den heldekkende kontaktbeskyttelsen innebærer at brukeren helt fra starten er beskyttet mot spenningsførende deler. Dette øker sikkerheten for både brukeren og selve systemet, samt sparer tid og kostnader.


Med RiLine Compact tilbyr Rittal for første gang produsenter av mindre styrings- og kontrollskap et typetestet innovativt strømfordelingssystem.


 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår