Rheinzink Multi-Form – de nye rutene

 
Rheinzink Multi-Form – de nye ruteneBildet: Fasaden på spesialskolen i Liberec i Tsjekkia er også et stykke inspirerende arkitektur. Som hovedelementet i fasaden gir Multiform kvadrat rutene i RHEINZINK prePATINA graphite-grey bygningen et moderne utseende.
De nye rutene fra Rheinzink skal gi «1001 muligheter» for arkitekten, og være raskt, enkelt og formbart for utførende.

- Det nye systemet, Rheinzink-Multi-Form, sparer tid på montering med sin enkle festemulighet, samtidig som den gir fleksibel tilpasning til geometrisk kompliserte bygningsformer, gavler og inndekning av piper, skriver Reinzink Norge i en pressemelding.

Spissrutene, kvadratrutene, rektangulære ruter og parallellogramrutene er flerfunksjonelle. Noe som betyr at man enkelt kan utforme enhver fasade individuelt.

Tekniske fordeler:
Hver av de fire rutegeometrier er festet med ett eller maksimalt to klammer. Klammere kan låses i omslaget, og festes dermed raskt og enkelt til underkonstruksjonen.

Andre viktige fordeler inkluderer levering av startruter på forespørsel og muligheten til å bestille skreddersydde mellomstørrelser.

Multi-Form- rutene er tilgjengelige i ti forskjellige standard overflatebehandlinger. I tillegg til de typiske variantene, classic, prePATINA blue-grey og graphite-grey, er også rutene tilgjengelig i black-grey, pure white, pearl gold. moss green, nut brown, blue og brick red. De fargede overflatene utgjør en del av Reinzink sin artCOLOR-linje, med et PVDF-basert fargelegg påført materialet.

Størrelser for de forskjellige typene:

• Spissruter
Min. dekningsgrad: 302 x 210 mm, 26, 74 stk/m²
Max. dekningsgrad: 685 x 428 mm, 6,26 stk/m²

• Kvadratruter
Min. dekningsgrad:   200 x 200 mm, 25.00 stk/m²
Min. dekningsgrad:   530 x 530 mm, 3.56 stk/m²

• Rektangulære ruter
Min./maks.  dekningsgrad: 200/530 mm

• Parallellogram ruter
Dekningslengde min./maks.: 200/430 mm
Dekningsbredde min./maks.: 180/370 mm

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår