Renoverer hangar på Evenes

 
Renoverer hangar på EvenesBildet: Fv: Trond Fagerjord. Jørn Myrlund og Margrete Breivik Dahl i Forsvarsbygg, Rune Stenberg, Ronny Henriksen og Martin Mikalsen i Peab Bjørn Bygg AS, Foto: Forsvarsbygg
På tampen av året ble en ny kontrakt signert for utbyggingen av nye Evenes flystasjon. Kontrakten gikk til Peab Bjørn Bygg AS.

«Kombihangaren», som tidligere var leid ut til Luftambulansen, skal nå fornyes og renoveres for nærmere 48 millioner kroner. Rivearveidet er allerede gjennomført.

Peab Bjørn Bygg AS har hatt flere kontrakter i forbindelse med utbyggingen på flystasjonen.

- Kombihangaren er viktig å få oppgradert slik at forsvarsevnen styrkes ved at Luftvernbataljonen får tidsriktige lokaler. Denne signeringen på slutten av året, viser at vi har et høyt tempo og holder tidsplanen frem til flyene kommer til Evenes, sier utbyggingssjef John Ommund Syvertsen i Forsvarsbygg i en pressemelding.

- Dette er en den femte kontrakten vi har vunnet inne på basen. Det har vært viktig for oss å bidra til aktiviteten i byggebransjen for regionen. Vi hadde også rivning og rydding på rammeavtale på hangaren, så vi kjenner bygget godt, sier distriktssjef Rune Stenberg i Bjørn Bygg.

Kombihangaren er på vel 2700 m2 og skal stå klar til bruk i løpet av siste kvartal 2021.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår