REMS Secco – til tørking og avfukting

 
REMS Secco – til tørking og avfukting
Sterk, høyeffektiv luftavfukter/byggtørker for tørking av rom, f.  eks. etter vannskader, etter oversvømmelser, for avfukting av kjellerrom som lukter innestengt m. m. og for raskere tørking av f. eks. betong, murverk, puss, påstøp.

Avfuktingseffekt ≤ 80 l / 24 h
Luftmengde ≤ 850 m³/h

Det høyverdige kuldeaggregatet til den nye REMS Secco med høyeffektiv rotasjonskompressor, effektiv kondensatormotor 1200 W og automatisk varmgass-avrimningssystem muliggjør den høye avfuktingseffekten opp til 80 l / 24 h, også i kontinuerlig drift. Den elektroniske styreenheten med mange funksjoner lagrer innstillingene for automatisk kontinuerlig drift etter et strømbrudd. Den meget rolige gangen er ideell også for bruk i bebodde rom. Den integrerte driftstime- og strømforbrukstelleren, muliggjør f. eks. lett melding til skaderegulerer/oppdragsgiver for enkel avregning.

REMS Secco er dermed ideell for bruk i håndverk og industri.

Som tilbehør kan det fås en 11,5 l  kondensvann beholder, for oppsamling av kondensvann innenfor stålplatehuset og utblåsningssettet, bestående av avtreksslange Ø 200 mm, 10 m lang, med festeøyer i metall for å henge det opp på stedet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår