Relekta lanserer svanemerket akrylfugemasse

 
Relekta lanserer svanemerket akrylfugemasseBildet: 101 Akryl Eco er laget for innendørs bruk, primært til interiør- og lydisoleringsfuger rundt listverk, samt for tetting av hull, skjøter eller sprekker.
Med 101 Akryl Eco har Relekta lansert en miljøvennlig akrylfugemasse som både er Norges første svanemerkede akryl og som også tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR.

 - Vi er stolte over å lansere Norges første akrylfugemasse med Svanemerket. 101 Akryl Eco er den mest miljøvennlige akrylen på markedet, med alle de riktige kvalitetene som forventes av en malerakryl, sier kategorisjef Lars Petter Bjaaland i Relekta i en pressemelding.

101 Akryl Eco er laget for innendørs bruk, primært til interiør- og lydisoleringsfuger rundt listverk, samt for tetting av hull, skjøter eller sprekker. Den er elastisk (10 %), UV-bestandig og kan overmales etter kun 20 minutter.

- I tillegg til Svanemerket oppnår den klassifiseringen M1 som er markedets strengeste krav for innvending luftkvalitet, noe som gjør den perfekt for BREEAM-NOR-prosjekter, fortsetter Bjaaland.

Svanemerket gis kun når hele livsløpet til et produkt er funnet tilfredsstillende i forhold til et miljøperspektiv. All produksjon må være utført på en bærekraftig måte uten skadelige kjemikalier eller dårlige arbeidsforhold. Produktet skal også være trygt å bruke og kunne gjenvinnes på en forsvarlig måte. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår