Rekordstor ordrereserve hos Element NOR

 
Rekordstor ordrereserve hos Element NORBildet: Nye UNN Narvik sykehus. Illustrasjon: Arkitema Architects
Element NOR har inngått avtale med HENT om bygging av råbygget til nye UNN Narvik.

Sykehuset bygges med betongelementer og har miljøvennlig og vedlikeholdsfri sandwich-fasade. I tillegg kommer Helsehuset og Ambulansestasjonen som opsjoner med snarlig avklaringer.

- En travel vår og sommer har medført at Element NOR nå har en ordrereserve på over 210 millioner. Med en ordinær årsomsetning på rundt 150 mill, vil denne reserven gi selskapet en betydelig styrke i forhold til videre optimalisering av interne produksjonsprosesser og pågående LEAN forbedringsarbeid. Reserven vil gi fabrikken i Balsfjord kontinuitet og jevnhet i produksjon i lang tid fremover. Dette er med på å sikre arbeidsplasser og vil gi ringvirkninger for andre Nordnorske entreprenører og samarbeidspartnere for Element NOR, skriver Element NOR i en pressemelding.

- Element NOR er spesielt fornøyd med å få lov til å levere komplett råbygg. Fasader i betong-sandwich er bærende og forenkler knutepunkter og løsningene. Lokal pukk og sand fra Balsfjord er så lokalt som mulig, og vil gi en miljøgevinst for nye sykehuset i Narvik. Element NOR har jobbet aktivt for optimalisering av resepter og energibesparelser, for å posisjonere seg som den klart mest miljøvennlige byggevareprodusenten i Nord-Norge.

Om Element NOR:
Element NOR er en betongelementprodusent og entreprenør med fabrikk på Storsteinnes i Balsfjord. Bedriften har i tillegg kontor i Tromsø, der prosjektledere og marked har sine kontorer. Bedriften sysselsetter rundt 45 personer i Balsfjord og er stadig på utkikk etter nye fagarbeidere i Betongfaget

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår