Reitanselskap kjøper opp i Trondheim

 
Reitanselskap kjøper opp i TrondheimErichsengården (Nordre gate 8) i Trondheim. (Foto: Reitangruppen).
E. C. Dahls Eiendom as (ECDE), som er heleid av Reitan Eiendom, har kjøpt flere eiendommer i Trondheim.

E. C. Dahls Eiendom as (ECDE) har kjøpt selskapet Kristiansten Eiendom AS av 3C Holding as og Okei as. Salget omfatter flere eiendommer i henholdsvis Munkegaten og Thomas Angells gate. I tillegg kommer Erling Skakkes gate 49B og 50 prosent av Erichsengården Holding as (Nordre gate 8).

E. C. Dahls Eiendom as er 100 prosent eid av Reitan Eiendom as. Selskapets forretningside er å utvidereutvikle en eiendomsportefølje i Trondheim sentrum. Det skriver Reitangruppen i en pressemelding.

Partene har i lengre tid hatt samtaler og samarbeid om felles utvikling av eiendommer i Midtbyen. Salget omfatter eiendommer som ligger i tilknytning til andre eiendommer i ECDE sin portefølje.

Vil gjøre Midtbyen attraktiv

Selgerne mener det beste for utviklingen av eiendommene og Midtbyen er at ECDE overtar eierskapet.  ECDE har en plan og en ambisjon om å skape flere attraktive arbeidsplasser i Midtbyen samt å gjøre Midtbyen enda mer attraktiv for handlende og andre brukere og besøkende. Dette kjøpet faller naturlig inn i en slik plan. Eierskap til flere eiendommer i nær tilknytning til hverandre gir selskapet større mulighet til å gjennomføre en mer helhetlig eiendomsutvikling og byutvikling.

E. C. Dahls Eiendom as har også kjøpt resterende 50 prosent av Erichsengården Holding as av Realinvest as.

Kjøpene er gjennomført 1/1-2019.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår