Reiser til verdens største BIM-konferanse

 
Reiser til verdens største BIM-konferanseNorconsults bruk av spillteknologi på Ulriken-prosjektet legges også merke til internasjonalt. (Illustrasjon: Norconsult / Baezeni)
Norconsult reiser i år igjen til Las Vegas for å bidra på verdens største BIM-konferanse. Norconsult har i flere år markert seg på konferansen, senest i fjor med førsteplass i AEC Excellence Awards, og flere av Norconsults ingeniører skal i år stå på scenen.

Thomas Angeltveit, Torbjørn Andersen og Marius Alnes fra Norconsult holder foredrag under den internasjonale BIM-konferansen Autodesk University i Las Vegas 14. november. Norconsults Gjermund Dahl skal i tillegg holde et kort innlegg og delta i en paneldebatt på samferdselsdagen, hvor fokus er endring mot BIM og overgangen til digitale arbeidsprosesser.

Nok en gang finalist i AEC Excellence Awards
For andre år på rad er Norconsult finalist i AEC Excellence Awards, denne gangen i kategorien infrastruktur. Bakgrunnen er Norconsults banebrytende bruk av ny teknologi på jernbaneprosjektet Ulriken. Her har man brukt fremtidens spillteknologi til oppgaver og problemstillinger man tidligere ikke har kunnet løse.

Norconsult og NoIS med egne utstillinger
Norconsult er invitert av Autodesk til å stille ut sin prosjekter på deres hovedstand i The Future of Making Things Experience Hall. 

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er en av de få internasjonale aktørene som også har egen utstilling, en mulighet som henger høyt i bransjen.

- Dette gir Norconsult en unik mulighet til å presentere egenutviklet, grensesprengende teknologi basert på de nyeste skybaserte plattformene, samtidig som vi har tett dialog med det ypperste av leverandører og samarbeidspartnere i bransjen, skriver Norconsult i en pressemelding.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår