Reidar Berg til Hallgruppen i Bergen

 
Reidar Berg til Hallgruppen i Bergen
Hallgruppen har store ambisjoner på Vestlandet, og henter inn Reidar Berg, med nesten 30 års erfaring fra plasthallbransjen, til kontoret i Bergen.

Fra tidligere har den hurtigvoksende plasthallprodusenten Hallgruppen kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm, Göteborg, København, Baltikum og Stockholm. Nå fortsetter veksten med åpningen av nytt kontor i Bergen.

- Selskapets mange spennende produkter, kombinert med at de er innovative på produktutviklingssiden, er faktorer som gjør at jeg gleder meg til å bygge opp Hallgruppen i Bergen, sier Reidar Berg i en pressemelding fra Hallgruppen. Han er allerede på plass og i full gang på Hallgruppens kontor.

Berg har 28 års erfaring fra bransjen og skal dekke hele Hallgruppens produktspekter på Vestlandet.

- Vi gleder oss over å ha fått Reidar Berg med på laget. Vi er opptatt av å tilby kundene våre de beste produktene, og da trenger vi de beste folkene, sier administrerende direktør Lars Dalgaard i Hallgruppen.

Hallgruppens satsning på Vestlandet er et naturlig steg videre i selskapets vekststrategi.  Hallgruppen har med rekordfart fått fotfeste og en solid posisjon i markedet. De har mange tunge kundenavn i porteføljen slik som Avinor, Volvo, NCC, Skanska og Veidekke. I tillegg til plasthaller, leverer også selskapet byggeplasstelt, stålbygg og hangarer. Selv om Hallgruppen leverer haller over hele verden foregår store deler av ingeniørarbeidet på Frogner utenfor Oslo.

- Det er viktig for oss å være tett på kundene. Derfor gir det absolutt mening å åpne nytt kontor i Bergen, der det er mange spennende oppdrag i ulike bransjer som bare venter på oss, sier Dalgaard.

Selskapet leverte nylig mer enn 80.000 kvadratmeter telt til den store Nato-øvelsen «Trident Juncture». Selskapet har også en omfattende avtale med FN-systemet, som blant annet innebærer at Hallgruppen skal kunne levere 10.000 kvadratmeter telt i løpet av 24 timer hvor som helst i verden ved humanitære kriser.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår