Reidar Berg til Hallgruppen i Bergen

 
Reidar Berg til Hallgruppen i Bergen
Hallgruppen har store ambisjoner på Vestlandet, og henter inn Reidar Berg, med nesten 30 års erfaring fra plasthallbransjen, til kontoret i Bergen.

Fra tidligere har den hurtigvoksende plasthallprodusenten Hallgruppen kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm, Göteborg, København, Baltikum og Stockholm. Nå fortsetter veksten med åpningen av nytt kontor i Bergen.

- Selskapets mange spennende produkter, kombinert med at de er innovative på produktutviklingssiden, er faktorer som gjør at jeg gleder meg til å bygge opp Hallgruppen i Bergen, sier Reidar Berg i en pressemelding fra Hallgruppen. Han er allerede på plass og i full gang på Hallgruppens kontor.

Berg har 28 års erfaring fra bransjen og skal dekke hele Hallgruppens produktspekter på Vestlandet.

- Vi gleder oss over å ha fått Reidar Berg med på laget. Vi er opptatt av å tilby kundene våre de beste produktene, og da trenger vi de beste folkene, sier administrerende direktør Lars Dalgaard i Hallgruppen.

Hallgruppens satsning på Vestlandet er et naturlig steg videre i selskapets vekststrategi.  Hallgruppen har med rekordfart fått fotfeste og en solid posisjon i markedet. De har mange tunge kundenavn i porteføljen slik som Avinor, Volvo, NCC, Skanska og Veidekke. I tillegg til plasthaller, leverer også selskapet byggeplasstelt, stålbygg og hangarer. Selv om Hallgruppen leverer haller over hele verden foregår store deler av ingeniørarbeidet på Frogner utenfor Oslo.

- Det er viktig for oss å være tett på kundene. Derfor gir det absolutt mening å åpne nytt kontor i Bergen, der det er mange spennende oppdrag i ulike bransjer som bare venter på oss, sier Dalgaard.

Selskapet leverte nylig mer enn 80.000 kvadratmeter telt til den store Nato-øvelsen «Trident Juncture». Selskapet har også en omfattende avtale med FN-systemet, som blant annet innebærer at Hallgruppen skal kunne levere 10.000 kvadratmeter telt i løpet av 24 timer hvor som helst i verden ved humanitære kriser.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår