Rehabiliterer Geologisk museum

 
Rehabiliterer Geologisk museumAF-selskapet Haga & Berg skal fornye bygget som huser Geologisk Museum i Botanisk Hage på Tøyen i Oslo.
Haga & Berg Entreprenør, et selskap i AF Gruppen, har inngått en betydelig kontrakt med Universitet i Oslo om rehabilitering av Brøggers Hus i Botanisk Hage i Oslo.

Prosjektet er en totalrehabilitering av bygget som huser Geologisk Museum på Botanisk Hage. Store arealer av byggets arealer er fredet av Riksantikvaren. En viktig suksessfaktor i prosjektet er derfor å integrere moderne bygningsfunksjoner og tekniske anlegg med fredete bygningsdeler og inventar på en god måte.

Kontrakten er inngått etter en forutgående samspillsfase og gjelder totalentreprise for rehabilitering av Brøggers Hus. Oppdragsgiver er Universitetet i Oslo. Kontrakten har en verdi på ca. 111 millioner kroner.

- Dette er en type jobb som passer Haga & Berg Entreprenør godt. Vi har spesialistkompetansen, erfaringen og kapasiteten som kreves for å rehabilitere dette praktbygget. Som følge av vår rammeavtale med Universitet i Oslo har vi et tillitsbasert og langvarig forhold til byggherren, og vi ser frem til et godt prosjekt basert på kompetanse og samarbeid, sier daglig leder Eskil Marius Ulimoen i Haga & Berg Entreprenør i en pressemelding.

Haga & Berg Entreprenør AS har en lang og solid forankring i Oslo-markedet på rehabilitering og ombygging av bygninger og installasjoner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår