Regus åpner to nye sentre i Oslo

 
Regus åpner to nye sentre i OsloBildet: Thomas Weeden, Norgessjef i Regus
I et arbeidsmarked i sterk endring, ønsker stadig flere bedrifter seg fleksible arbeidsplasser. Den internasjonale kontorhotell-kjeden International Workplace Group (IWG) åpner to nye Regus-kontorer i Oslo

– Vi ser en stor økning i interessen for fleksible kontorløsninger i Oslo og åpner derfor to nye sentre. Vi satser stort på det norske markedet, og ønsker å fortsette å vokse over hele landet, sier Thomas Weeden, Norgessjef i Regus.

Nye krav
I over 25 år har Regus tilbudt fleksible kontorløsninger for bedrifter over hele verden. I en tid der konkurransen drastisk øker gjennom digitalisering og automatisering er det ikke lenger spørsmål om hvorvidt fleksible arbeidsplasser med et bredt tjenestespekter er nyttig – men hvorfor ikke flere har implementert det.

– Nye selskap har helt andre krav til kontorer enn hva man hadde før. Utviklingen går raskere, og mange bedrifter foretrekker kortere leiekontrakter for bedre å kunne tilpasse virksomheten til markedssituasjonen, sier Weeden og fortsetter: Det å leie lokaler hos Regus gir en helt annen fleksibilitet enn tradisjonelle leiekontrakter – samtidig som vi tar hånd om hele driften slik at kunden kan ha fokus på sin kjernevirksomhet.

Sentral beliggenhet
Begge sentrene har svært sentral beliggenhet – det ene på Helsfyr, i et av byens raskest voksende områder knappe 20 minutter med T-bane fra sentralstasjonen. Det andre senteret ligger i Karenslyst Allé på Skøyen, i et av Oslos mest pulserende og livlige område. Begge sentrene byr på hyggelige og moderne kontorlokaler, velutstyrte møte- og konferanserom samt resepsjon og fellesarealer.

– Kundene våre kommer til å kjenne igjen de kvalitetene som etter hvert har blitt synonymt med Regus-kontorene, avslutter Weeden. 


 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle