Realbygg kapret kontrakt med Bonava

 
Realbygg kapret kontrakt med BonavaBildet: Tamburløkka i Ås kommune, like utenfor Ski, blir etter alt å dømme innflyttingsklart i løpet av slutten av 2021, starten av 2022. (Foto: Realbygg)
Realbygg sikret seg en totalentreprisekontakt på Tamburløkka, med boligutvikler Bonava.

Tanburløkka ligger like utenfor Ski sentrum, og er et av mange byggeprosjekter i området. Bonava og Realbygg bygger 115 leiligheter. Innflytting er i utgangspunktet planlagt i slutten av 2021 – starten av 2022.

I området er det på sikt planlagt 1000 leiligheter fra ulike boligutviklere.

– Vi er godt fornøyd med å få hjelp av en så seriøs og dyktig aktør som Realbygg til å bygge vårt første nabolag i Ås kommune, sier regionleder i Bonava, Matilda Vinje, i en pressemelding.

- Realbygg har vært med i utviklingsprosessen, lenge før den første gravemaskinen ble sendt inn på området, forteller teknisk sjef, Trond Hegrenæs.

- Sammen med Bonava har vi hatt en åpen prosess og priset prosjekt sammen. For oss som entreprenør er det ekstra hyggelig, og effektivt å komme tidlig inn i så stort boligprosjekt. Realbygg har tradisjonelt sett vært mest til stede i Oslo og på Romerike. Området rundt Ski ser vi på som veldig spennende. På mange måter blir Tamburløkka et springbrett inn i regionen, sier Hegrenæs.
 
- Vi ser frem til et godt samarbeid. Det er ingen hemmelighet at vårt perspektiv med Bonava strekker seg lengre enn dette ene prosjektet, sier han.

Fakta: Tamburløkka 

Byggherre: Bonava
Entrepriseform: Totalentreprise utført at Realbygg
Arkitekt: Arkitektskap AS
Type: Nybygg – 115 leiligheter/Næringslokaler
Areal: 10 452 m2
Byggeår: 2020-2022

Fakta: Realbygg

Realbygg er et entreprenørselskap med virksomhet i Oslo og Akershus. Firmaet ble etablert i 1989 og har hatt en jevn utvikling i omsetning og mannskap. Aktivitetene omfatter bolig, industri og rehabilitering i totalentrepriser, i hovedsak innen privat sektor. Bedriften kan vise til gode resultater og har en sunn økonomi. Bedriften har en målsetting for omsetning på rundt 400 mill/år - og er godt rigget for det med våre rundt 40 ansatte.

Fakta Bonava

Bonava er en internasjonal boligutvikler som bygger boliger i åtte europeiske land. Selskapet omsatte for 18 milliarder kroner i 2018. I Oslo-regionen har selskapet flere spennende prosjekter. Selskapet er sjette største boligutvikler i Oslo-regionen. 
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår