- Rått skyvedørssystem

 
- Rått skyvedørssystemBildet: D-Line er en offisiell distribusjons- og samarbeidspartner av Sky-Frame rammeløse skyvedører. Foto: René Rötheli
TEMA BYGG REIS DEG 2017: – På Lillestrøm kommer vi til å stille ut Sky-Frame skyvedørssystem, som er det råeste skyvedørssystemet noensinne, sier daglig leder i D-Line AS, Vegar Sivertsen.

Av Bjørn Laberg

– Dette skyvedørssystemet er ganske nytt i Norge, men blir mer og mer populært. Vi kommer også til å stille ut eksklusive og skreddsydde branndører fra Portugal, samt både garasjeporter og myggnettinger, sier Sivertsen.

Fjellhamarbedriften D-line tilbyr komplette dør- og vindusleveranser. Bedriften samarbeider med distributører av alle kjente merker av aluminiumsvinduer og -dører over hele Østlandet, Vestlandet og Sørlandet. I tillegg leverer og installerer D-Line garasjeporter fra Gapo,  og er dessuten autorisert forhandler av Tria branndører.

– Hvordan ser 2017 ut for dere?

– Markedssituasjonen for 2017 ser meget bra ut for oss. Vi er eneste forhandler her i Sør-Norge på Sky-Frame, og vi har en rekke nye prosjekter i år. Vårt segment er kunder som foretrekker noe spesielt og eksklusivt og som eier villaer og hytter. Våre kunder betaler gjerne litt ekstra for å få noe helt unikt, mener Sivertsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle