Rask gjenåpning av Grettefoss bru i Numedal

 
Rask gjenåpning av Grettefoss bru i NumedalKald fornøyelse å repareer bruer midtvinters. (Foto: Kjell Wold)
Grettefoss bru på fv. 40 i Svene i Numedal ble reparert i rekordfart. Trafikken ble satt på igjen mandag 28. januar - over ei uke før planen.
Brudekket har fått hard medfart av biltrafikken generelt og tungtrafikken spesielt de siste tiårene. Brua synger derfor på siste verset, kan vi lese i en pressemelding.
Byggeleder for brureparasjonen har vært Svein Fossen i Statens vegvesen. Consolvo har gjort jobben. Nå håper alle at brua er reparert for siste gang. Ny bru er nemlig under planlegging og på trappene om få år.
 
9. januar måtte brua på fv. 40 i Svene i Flesberg kommune stenges igjen etter flere stenginger og reparasjoner de seneste årene.
28. januar 2019 ble dermed ingen blåmandag, men en gladdag for numedøler og andre veifarende på hovedåren mellom Kongsberg og Geilo.
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår