Rapp Bomek inngår samarbeidsavtale med Sensec Gruppen

 
Rapp Bomek inngår samarbeidsavtale med Sensec Gruppen
Rapp Bomek har nylig signert en samarbeidsavtale med Sensec Gruppen som har spesialisert seg på sikkerhetsmarkedet. Samarbeidet vil bidra til å styrke Rapp Bomeks posisjon i markedet og legge til rette for videre vekst og utvikling.

Rapp Bomek har nylig signert en samarbeidsavtale med Sensec Gruppen som har spesialisert seg på sikkerhetsmarkedet. Samarbeidet vil bidra til å styrke Rapp Bomeks posisjon i markedet og legge til rette for videre vekst og utvikling. 


Det svenske selskapet Sensec har spesialisert seg på løsninger til sikkerhetsmarkedet, hovedsakelig bagasjekontroller, kjøretøykontroller og kontroller av innkommende post/pakker. Gjennom samarbeidet vil Sensec bistå med salg, markedsføring og teknisk service på Rapps Bomeks produktportefølje i hele Norden som favner om brann- og sikkerhetsdører, vindu- og veggsystemer og spesialprodukter.  


Sammen med Sensec vil Rapp Bomek tilby markedet produkter som produseres, selges, markedsføres og vedlikeholdes i Norden. Sensec har en omfattende kundeportefølje som blant annet inkluderer offentlige bygg og større museumsbygg. 
– Vi har en stund sett oss om etter en partner som kan bidra til å styrke vår produktportefølje, spesielt på sikkerhetsdører. Samarbeidet med Rapp Bomek er en «perfect match» for våre planer om videre vekst og utvikling i det nordiske markedet, sier Michael Pettersson, konsernsjef Sensec Gruppen.


Kurt Kristoffersen, CEO i Rapp Bomek, er enig: 
– Samarbeidet med Sensec vil utvilsomt styrke oss og skape gode forutsetninger for vår videre utvikling. Sammen med Sensec styrker vi salgsorganisasjonen og kan tilby enda bedre løsninger i markedet. Vi ser frem til samarbeidet som vil tjene begge selskapene og ikke minst våre kunder.

Om Sensec Holding AB  
Sensec Holding AB er et allmennaksjeselskap med rundt 5000 aksjonærer. Selskapet ble etablert i 2006 i forbindelse med oppkjøpet av datterselskapene Sensec AB og Sensec Personlig Säkerhet AB. Sensec er totalleverandør av komplette løsninger for å gjennomføre sikkerhetskontroll, inkludert rådgivning, planlegging, levering av teknisk utstyr, service og opplæring. Sensec har spesialisert seg på sikkerhet i sensitive miljøer og selger, markedsfører og gjennomfører teknisk service på ulike sikkerhetsprodukter; røntgenutstyr, metalldetektorer, narkotika- og eksplosivdetektorer, strålingsdetektorer, elektronisk overvåking, personlige- og sikkerhetsalarmer og kameraovervåkingsutstyr. 


Om Rapp Bomek 
Rapp Bomek leverer et komplett utvalg av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer, samt service, til globale energi-, sivil- og forsvarsmarkeder. Selskapet har 125 ansatte, hovedkontor i Bodø og moderne produksjonslokaler i Bodø og på Kapp. Rapp Bomek har vært markedsledende leverandør i sikkerhetsbransjen i over 30 år. Selskapets største eier er Acea Properties, som har klare ambisjoner om videreutvikling og vekst i det globale markedet. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår