Rapp Bomek inngår rammeavtale med Byggmakker

 
Rapp Bomek inngår rammeavtale med ByggmakkerRapp Bomek har fått tildelt en rammeavtale med en av Norges ledende byggevarekjeder, Byggmakker Handel. Avtalen innebærer at Rapp Bomeks dører skal selges i alle Byggmakkers varehus over hele landet.
Rapp Bomek signerte nylig en rammeavtale med Byggmakker Handel for salg av dører i alle deres varehus. Dette bekrefter selskapets posisjon i det norske bygg- og anleggsmarkedet.

Rapp Bomek har fått tildelt en rammeavtale med en av Norges ledende byggevarekjeder, Byggmakker Handel. Avtalen innebærer at Rapp Bomeks dører skal selges i alle Byggmakkers varehus over hele landet. 

– Vi er svært glade for denne avtalen. Den er både kommersielt og strategisk viktig for Rapp Bomek, og bekrefter vår posisjon i bygg- og anleggsmarkedet. Avtalen med Byggmakker Handel viser at vår målrettede innsats for å sikre konkurransedyktige produkter på dører gir resultater, sier Kurt Kristoffersen, administrerende direktør i Rapp Bomek i en pressemelding

Kristoffersen forteller videre at selskapet jobber kontinuerlig med å forbedre konkurranseevnen for å vinne nye kontrakter i bygg og anleggsmarkedet. Kundene skal også oppleve at Rapp Bomek leverer de beste produktene i tide og til konkurransedyktige betingelser.

Om Byggmakker
BYGGMAKKER er en av Norges ledende byggevarekjeder. De har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Byggmakker omsetter for ca. 6 milliarder kroner, og er eid av finske Kesko som er Nordens ledende byggevarekonsern. 

Om Rapp Bomek
Rapp Bomek leverer et komplett utvalg av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer, samt service, til globale energi-, sivil- og forsvarsmarkeder. Selskapet har 125 ansatte, hovedkontor i Bodø og moderne produksjonslokaler i Bodø og på Kapp. Rapp Bomek har vært markedsledende leverandør i sikkerhetsbransjen i over 30 år. Selskapets største eier er Acea Properties, som har klare ambisjoner om videreutvikling og vekst i det globale markedet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår