Raphael Poirée til HRP i Bergen

 
Raphael Poirée til HRP i BergenRaphael Poirée (t.v.) og Morten K. Ottesen
Raphael Poirée er ansatt som assisterende regiondirektør i Region vest i HRP.

- Poirée har en kompetanse som vi gleder oss til å ta i bruk. Han skal bidra med markedsarbeid, organisasjonsutvikling, rekruttering, systemetterlevelse i tillegg til å drive prosjektarbeid, sier Regiondirektør for Vest i HRP, Morten K. Ottesen i en pressemelding.

- Vi har i løpet av få år hatt en stor vekst i Region Vest. I løpet av tre år har vi vokst fra å være seks-syv ansatte i Bergen til å runde 30 ansatte. Regionen har nå kontorer på tre forskjellige lokasjoner. I tillegg til Bergen har vi en avdeling på Gol med 15 personer. Ved nyttår 2019 etablerte vi oss i Stavangerregionen og teller nå tre ansatte der. Vi planlegger videre vekst i Rogaland og vi skal også vokse å bli større i alle avdelingene i Region Vest. Så vi er glad for at vi har fått med oss Raphael Poirée på dette, sier administrerende direktør Jan Arild Kingswick.

Etter en lang skikarriere meldte Raphael overgang til bygge og anleggsbransjen. Før det har han etablert et konferansesenter sammen med sin tidligere kone, Liv Grete Skjelbreid. Poirée har siden jobbet for Aker Solutions hvor han etter hvert arbeidet med HMS, senere var han hos anleggsentreprenør Vassbakk & Stol - også der med HMS ansvar. Til HRP kommer han fra Medio AS bemanning- og rekrutteringsbyrå for bygg og anleggsbransjen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår