Ramudden vokser videre - kjøper opp BM Skilt AS

 
Ramudden vokser videre - kjøper opp BM Skilt ASRoy Mevold ny leder i Ramudden, styrer bedriften mot videre vekst
Oppkjøpet av BM Skilt i Vennesla i kombinasjon med eksisterende lokasjon i Kristiansand er så godt som en «perfect match» der vi styrker posisjonen vår i et område med mye vei og høy forventet aktivitet fremover, forteller Roy Mevold som er selskapets nye øverste leder.

Ramudden har nå 13 avdelinger i Norge med strategisk gode plasseringer langs kysten og i nærhet til de største byene i Norge. Roy Mevold (53) overtok nylig som administrerende direktør etter Jon Ola Stokke som har ledet bedriften de fire siste årene. Mevold har vært i Ramudden i snart to år som regionleder for område Øst. Før det har Mevold hatt ulike lederstillinger i Norsk Gjenvinning og i Posten/Bring-konsernet.

Kommer seg godt igjennom 2020
- Med tanke på 2020 og den spesielle situasjonen vi har, er vi forsiktige optimister. Parallelt med myndighetene sterke satsning på samferdsel, har vi tro på at vi skal kunne få en høst med god aktivitet, for 2020 forventes en flat til svak vekst. Vi holder god marsjfart og er involvert i flere store prosjekter, i tillegg er vi godt rigget for prosjekter innenfor vei og infrastruktur som er under planlegging.
Vår treårs-plan frem til 2023 er ambisiøse, vi skal vokse videre og fortsette arbeidet med å konsolidere markedet og vurdere potensielle oppkjøpskandidater, sier Mevold.

Jo Inge Wangen overtar stillingen som regionleder etter Mevold. Han har lang erfaring fra lederstillinger fra blant annet Posten/Bring-konsernet, samt bransjer som sikkerhet, luftfart og forsikring.

Ramudden AS

  • Leverer rådgivning, produkter og tjenester for midlertidig trafikksikring langs vei, til byggeplasser og arrangementer
  • 13 avdelinger i Norge: Stavanger, Bergen Trondheim, Oslo (Hvam og Follo), Hamar, Steinkjer, Haugesund, Ålesund, Drammen, Grenland. Kristiansand/Vennesla og Lindesnes (Veiskiltkonsulenten AS)
  • 292 ansatte, 134 årsverk i Norge
  • Produkter og tjenester omfatter blant annet arbeidsvarslingsplaner, trafikkbarrierer, lyssignaler putebiler, skilting, trafikkdirigenter, vedlikeholdstjenester, støyskjermer, kurs og opplæring
  • Etablert i seks land; Sverige, Norge, Finland, Estland, England (Chevron) og Skotland (Chevron)

Eies av Triton (80%) og ledende ansatte (20%)

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår