Ramirent kjøper Stavdal i Sverige og Norge

 
Ramirent kjøper Stavdal i Sverige og Norge
Ramirent Plc har signert en avtale om oppkjøp av Stavdal AB, et av Sveriges ledende utleieselskaper. Verdien av oppkjøpet er på 158 millioner Euro.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning av konkurransemyndighetene og forventes gjennomført senest slutten av 3. kvartal, 2019. Det skriver Ramirent i en pressemelding.

I Stavdals utleietjenester inngår bygg- og anleggsmaskiner som blant annet heiser, moduler, stillas, lifter, og håndholdte maskiner. Selskapet er spesielt stor innenfor lifter. Stavdal betjener kunder innenfor både bygg, anlegg, industri og annen servicenæring.

I 2018 hadde Stavdal en omsetning på 819 millioner svenske kroner og ca 5% markedsandel innen maskinutleie i Sverige. Stavdal har i dag 280 ansatte i Sverige og Norge som kommer til å bli en del av Ramirent når oppkjøpet blir klart.

I Norge omsatte Stavdal for ca 50 millioner norske kroner i 2018. De har i dag 2 lokasjoner på Jessheim i Akershus og Furuset i Oslo.

Oppkjøpet er helt på linje med Ramirent sin strategi. Ramirent blir markedsleder innen den svenske utleiebransjen gjennom en sterk forbedring av posisjonen i Stockholm og Gøteborg.

I Norge er Ramirent allerede markedsleder innen utleie av maskiner til bygg- og anleggsbransjen, men dette oppkjøpet vil styrke Ramirent sin posisjon ytterligere i Stor Oslo. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår