Rådgiver innen trafikkplanlegging, Oslo

 
Rådgiver innen trafikkplanlegging, Oslo
Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen mobilitet og samferdsel? Nå søker vi en rådgiver som kan bidra til å styrke og videreutvikle vår avdeling innen trafikkplanlegging og byutvikling.

COWI er involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene i landet, som Fornebubanen, InterCity Østfold, Oslopakke 3 og Regjeringskvartalet. Vi jobber i ulike skalaer, alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjekter, komplekse transportanalyser og strategier i bykontekst til lokale trafikk- og kapasitetsvurderinger i avgrensede områder. Flere av våre medarbeidere jobber med byutviklingsprosjekter og gir råd på hvordan byens økende transportbehov kan løses på en bedre og smartere måte.

BLI DEL AV ET DYKTIG, TVERRFAGLIG TEAM

Å jobbe i vår divisjon for Transport og Byutvikling, er å jobbe i et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø. Vi samarbeider med samfunnsplanleggere, andre ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, arealplanleggere, plantevitere og naturforvaltere for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum. Som trafikkplanlegger i COWI blir du en del av seksjonen Analyse og Trafikk. Seksjonen består av ingeniører og samfunnsøkonomer som supplerer hverandre godt innenfor transportutredninger og -analyser. Vi ser for oss at du har bakgrunn som sivilingeniør med erfaring innen et eller flere av nedenstående arbeidsområder:

Mulige arbeidsområder:

 • Trafikkanalyser og -utredninger
 • Kollektivplanlegging
 • Overordnet planlegging for gående og syklende
 • Signalprosjektering
 • Fremtidens mobilitet
 • Trafikksikkerhet (f.eks. trafikksikkerhetsrevisjon)

DU ER EN KVALITETSBEVISST OG MARKEDSORIENTERT PLANLEGGER MED GODE SAMABEIDSEVNER

Vi søker deg med høy faglig og teknisk kunnskap innen trafikkplanlegging, og som lett tilpasses store tverrfaglige prosjekter og mindre ensartete prosjekter. Du er en relasjonsbygger og kan samarbeide på tvers av avdelingen. Du har gode evner til å kommunisere og formidle ideer og har en sterk forståelse for konsulentbransjen. Du har solid forretningsforståelse og dokumentert erfaring med prosjektledelse. I COWI har vi et stort markedsfokus, og det er derfor viktig for oss at du kan bidra i vår satsing innen transport og byutvikling. Vi ønsker å være i forkant av morgendagens transportbilde og derfor ser vi det positivt om du kan bidra til vår satsing innen SMART mobilitet og dataanalyser. Tilbudsarbeid vil i tillegg være en naturlig del av dine arbeidsoppgaver.

Din kompetanse

 • Sivilingeniør/M.Sc. eller tilsvarende relevant masterutdanning innenfor fagområdet
 • Min. 5-10 års arbeidserfaring med en eller flere av ovenstående arbeidsområder
 • Prosjektledererfaring
 • God norsk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

Dine egenskaper:

 • Du er opptatt av godt samarbeid og er en bidragsyter til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø
 • Du har solid forretningsforståelse og gode kommunikasjonsferdigheter
 • Du er god på å skape tillitt og gode relasjonerDu er analytisk, trives med ansvar og ønsker å lede andre
 • Du har evne til å planlegge, prioritere og jobbe strukturert

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som jobber med høye krav til kompetanse og faglig integritet. Hos COWI kjennetegnes hverdagen slik:

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter og kurs
 • Hos oss prioriteres arbeidsmiljøet; vi stiller opp for hverandre, er rause og får god støtte fra andre medarbeidere. Det gode arbeidsmiljøet gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

René Lund Hansen

Seksjonsleder

E-post: rlha@cowi.com,

Tlf. 915 15 913.

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig - søknader behandles fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo (Hasle/Løren), men for riktig kandidat kan vi tilby kontorsted ved en av våre andre kontorlokasjoner. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår