Rådgiver innen mobilitet og trafikkplanlegging avdeling plan - Oslo

 
Rådgiver innen mobilitet og trafikkplanlegging avdeling plan - Oslo
Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen mobilitet og samferdsel? Har du prosjektledererfaring og solid kunnskap innen trafikkplanlegging – og er du en god relasjonsbygger med gode kommunikasjonsegenskaper? Kom og hjelp oss med å utforme fremtiden!

Søknadsfrist: 17 January 2021 - Norway - Sted: Oslo - General

BLI DEL AV ET DYKTIG, TVERRFAGLIG TEAM
Avdeling for veg- og transportplanlegging består av rundt 60 medarbeidere fordelt på ulike kontorer på Østlandet. Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, og samarbeider med samfunnsplanleggere, andre ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter og arealplanleggere for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum. 
 
COWI er involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene i landet, som Fornebubanen, InterCity Østfold, Oslopakke 3 og Regjeringskvartalet. Vi jobber i ulike faser – alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene, komplekse transportanalyser og strategier i bykontekst, til lokale trafikk- og kapasitetsvurderinger i avgrensede områder.
 
Som rådgiver innen mobilitet og trafikkplanlegging i COWI blir du en del av seksjonen Analyse og Trafikk som i dag består av 15 medarbeidere. Seksjonen består av ingeniører og samfunnsøkonomer som supplerer hverandre godt innenfor transportutredninger og -analyser. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, og vi samarbeider ofte med øvrige seksjoner på kontoret, både faglig og sosialt.  
 
VÆR MED Å UTFORME FREMTIDENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN
I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter og prosjektledere, og du arbeider tett sammen med seksjonsleder og øvrige kollegaer.
 
Til daglig vil du typisk jobbe med noen av følgende oppgaver:

 • Trafikkanalyser og -utredninger
 • Kollektivplanlegging
 • Mobilitetsplanlegging for gående og syklende
 • Fremtidens grønne mobilitetsløsninger
 • Transportmodeller og trafikksimulering
 • Trafikksikkerhet
 • Prosjekt- og disiplinledelse

 
COWI er ledende innenfor vårt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din kompetanse på spennende prosjekter.
 
DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.
 
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere, og solid forretningsforståelse. 
 
Du bør dessuten ha følgende ferdigheter/kvalifikasjoner:

 • Sivilingeniør/M.Sc. eller tilsvarende relevant masterutdanning innenfor fagområdet
 • Min. 5-10 års arbeidserfaring med en eller flere av ovenstående arbeidsområder
 • Prosjekt- eller disiplinledererfaring
 • God norsk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

 
HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Geir Vasseljen Mørkrid (seksjonsleder) på telefon +47 481 72 563 

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår