Rådgivende ingeniør innen byggeteknikk, Bergen

 
Rådgivende ingeniør innen byggeteknikk, Bergen
Vil du jobbe som byggingeniør i et verdensledende rådgivermiljø? Våre ingeniører jobber på spennende prestisjeprosjekter som blant annet Stavanger Universitetssjukehus og Fornebubanen. Nå søker vi flere ingeniører som ønsker å bruke sin kompetanse innen bygg til å videreutvikle vårt fagmiljø i Bergen – Er du klar for nye utfordringer?

Søknadsfrist: 31/01/2020 - Norway - Sted: Bergen - Buildings

BLI DEL AV ET AV LANDETS STØRSTE OG LEDENDE FAGMILJØ INNEN BYGGETEKNIKK
Som byggingeniør i COWI får du prosjekteringsoppgaver innenfor bygg og anlegg. Du bidrar aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner flere spennende oppdrag innen bærekraftige, miljøvennlige og energieffektive bygg. Avhengig av din kompetanse og erfaring, vil du også kunne få større ansvar i prosjekter, samt ansvar for å styrke samarbeidet vårt på tvers av roller og geografi.

COWI har ett av Norges største og ledende fagmiljø innen byggeteknikk, med over 120 bygg-rådgivere i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Hos oss får du bruke og utvikle din fagkompetanse med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg, høyspenningsanlegg og samferdsel. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU ER NYSGJERRIG OG OPPTATT AV UTVIKLING, KUNNSKAPSDELING OG KVALITET
Vi er på jakt etter deg som har minimum 3 års bransjeerfaring. Vi forutsetter at du har høyere teknisk utdannelse og dokumentert kompetanse innen byggeteknisk prosjektering.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode egenskaper når det kommer til å samarbeide flerfaglig, samt god prosess- og helhetsforståelse.
  • Du er opptatt av å kontinuerlig utvikle deg, og gjennom din fagkompetanse bidra til å skape gode helhetlige og fremtidsrettede løsninger.
  • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den.
  • Du arbeider strukturert.
  • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og gjerne også på engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
COWI vil strekke seg langt for å få de riktige personer inn i vårt team. Dette betyr blant annet meget gode lønnsbetingelser og mulighet for å skreddersy stillinger for å sikre ønsket utvikling innen spesifikke områder av fagfeltet.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Arild Grov
Seksjonsleder
argv@cowi.com
+47 911 80 085

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende. Arbeidssted vil være Bergen. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår