Rådgivende ingeniør elektroteknikk - Haugesund

 
Rådgivende ingeniør elektroteknikk - Haugesund
Vil du jobbe i et ambisiøst rådgivermiljø som arbeider på noen av Norges mest komplekse og utfordrende prestisjeprosjekter? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer, som er en av årsakene til at vi vinner prosjekter som Stavanger Universitetssjukehus, Regjeringskvartalet, Brønnøysundregistrene, og mange andre spennende prosjekter i både innland og utland. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her!

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE MILJØER INNEN PROSJEKTERING AV ELEKTRO-TEKNISKE LØSNINGER

Våre ingeniører er blant de ledende i landet på elektrotekniske løsninger for blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. På kontoret i Haugesund sitter vi i gode og romslige lokaler. Avstanden er kort mellom idé og gjennomføring, med de fleste fagdisipliner på samme kontor. Med et arbeidsmiljø som legger til rette for personlig utvikling og innovativ tenking har COWI dyrket frem verdensmestere som nylig var i Las Vegas for å ta imot pris for verdens beste digitale byggeprosjekt. En av de viktigste pådriverne til denne prisen sitter i vår seksjon i Haugesund. Denne samme driven har også skaffet oss andre store prosjekter i både innland og utland.

Hos oss blir du del av et godt og veletablert miljø innen elektrofaget. Du vil arbeide som kundens rådgiver og dine primære arbeidsoppgaver vil være prosjektering og planlegging av elektroanlegg i bygninger. Til å utføre anleggsberegninger og utarbeidelse av 3D-modeller benytter vi det beste og nyeste innen digitale verktøy. Videre består oppgavene av vurderinger, analyser, befaringer, kundemøter og utarbeidelse av rapporter og beskrivelser.

DU ER NYSGJERRIG, ENGASJERT OG ØNSKER Å BIDRA TIL SAMFUNNSNYTTIGE LØSNINGER

COWI er på jakt etter deg som ikke synes ordet digitalisering virker skremmende, og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du er en lagspiller som liker å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Vi forutsetter at du har relevant erfaring fra bransjen eller lignende bransjer.

Din kompetanse:

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 01.03.19

Arbeidssted: Haugesund

Kontaktperson: Kjartan Brekkå (Seksjonsleder), Epost: kjbr@cowi.com, Tlf: 951 21 590

 • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innenfor elkraft.
 • Fagbrev i elektro er en fordel
 • Erfaring med bruk av digitale verktøy og plattformer i arbeidet
 • Interesse for og/eller erfaring med BIM
 • Fordel med interesse innenfor IT, digitalisering og programmering
 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Vi leder utviklingen i bransjen gjennom nye og innovative løsninger på fagfelter, prosesser og bruk av digitale verktøy.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • COWI tilbyr utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår