Prosjektteam for nye UNN Narvik Sykehus er klart

 
Prosjektteam for nye UNN Narvik Sykehus er klartBildet: Nye UNN Narvik Sykehus (NUN) Illustrasjon: Arkitema Architects
AKTUELLE PROSJEKTER: Universitetssykehuset i Nord-Norge HF har tildelt et prosjektteam med HENT som totalentreprenør, og Norconsult, Rambøll og Arkitema Architects som rådgivere, oppdraget med forprosjekt for nye UNN Narvik Sykehus (NUN).

Det er Universitetssykehuset Nord-Norge HF som er byggherre. Utviklingen av NUN skal gjennomføres som en samspillsavtale for forprosjektet, med Hent AS som hovedentreprenør.

Det nye sykehuset skal erstatte det gamle sykehuset i Narvik, og samle tilbudet innen somatikk, psykisk helse og rusbehandling. Prosjektet omfatter alle arbeider fra og med råbygg til ferdig for innflytting. Grunnarbeider, samt etablering av ny adkomst til området gjennom tunnel ble påstartet høsten 2018.

Norconsult og Rambøll har sammen ansvar for alle rådgiverfagene i prosjektet. Arkitekttjenestene leveres i sin helhet av Arkitema Architects.

– Vi ser frem til å ta fatt på prosjekteringsarbeidet sammen med HENT og våre samarbeidspartnere i prosjekteringsgruppen. Prosjektet bidrar til å befeste vår posisjon som en av de ledende aktørene innen sykehusplanlegging i Norge, sier Kåre Kallmyr, avdelingsleder Sykehus og renrom hos Norconsult, i en pressemelding.

Kontrakten er delt inn i en forprosjektfase og en gjennomføringsfase, hvor gjennomføringsfasen ligger som opsjon etter utført forprosjekt. Totalt omfang vil bli rundt 27 800 m2 BTA.

– Vi er stolte og ydmyke over å kunne være med å gjennomføre prosjekteringen av nye UNN Narvik Sykehus. Vi er sterkt representert i landsdelen med 7 kontorer og 12 kontorsteder, og dette viktige oppdraget for landsdelen ser vi veldig frem til å ta fatt på, sier Roy Nyheim, regiondirektør Nord hos Norconsult.

FAKTA:

Tiltakshaver: Universitetssykehuset Nord-Norge Tromsø

Prosjekteringsgruppeleder: HENT AS

Totalentreprenør: HENT AS

RI Reguleringsplan: Sweco Norge AS

Arkitekt: Arkitema Architects AS

Verdi: Cirka 2,2 milliarder kroner

Byggestart: mars 2020

Ferdig: august 2022

Entrepriseform: Samspillsentreprise

Areal: 27800 kvm

Huskropper: 1

Etasjer: 4

 

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.

Last også ned vår rapport om: De 100 kommunene som har de største prosjektplanene

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår