Prosjektsjef Bane

 
Prosjektsjef Bane
Er du en dyktig prosjektleder som ønsker å lede en portefølje av prosjekter? Er du en prosjektsjef som ønsker nye utfordringer? Liker du å lede, støtte prosjektledere og utvikle prosjektledelse? Da kan du være den vi trenger

Søknadsfrist: 22.11.2020 - Arbeidssted: Oslo - General

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE FAGMILJØER  
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge og rundt 7200 globalt. Vi har kompetanse i verdensklasse, og mange av våre fagmiljø er ledende i både Norge og verden. 
 

COWI har i Norge i dag en meget sterk posisjon innenfor transport og byutvikling, og opplever stor etterspørsel til de store utbyggingsprosjektene som kommer. Avdelingen Bane består i dag av ca. 65 medarbeidere fordelt på fire seksjoner. De neste årene jobber vi sammen med mange av bransjens flinkeste byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, godsterminalen/togstrekning Nygårdstangen-Bergen-Fløen, InterCity Østfoldbanen, samt en rekke andre prosjekter i Norge og utlandet.
Som prosjektsjef vil du lede portefølje av prosjekter, i nært samarbeid med prosjektlederne.  Du vil også være med å lede Barneavdelingen, og inngår i lederteam for Bane. Lederteamet består av seksjonsledere, markedssjef, prosjektsjef og avdelingssjef, og sammen jobber vi tett for å lykkes med å nå våre mål. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, og vi samarbeider ofte med øvrige avdelinger på kontoret, både faglig og sosialt.
 

STAK UT KURSEN FOR MORGENDAGENS PROSJEKTGJENNOMFØRING
COWI jobber hele tiden for å forbedre og utvikle prosjektgjennomføringen sammen med våre kunder. Vi er opptatt av å tenke metodisk, forbedre oss og jobbe tett sammen med kundene for å nå felles mål. Du som prosjektsjef vil ha en nøkkelrolle i dette utviklingsarbeidet, samtidig som du følger opp de ulike prosjektene og våre kunderelasjoner. Du vil rapportere til avdelingssjef på Bane i divisjon for transport og byutvikling.
 

Til daglig vil du i hovedsak jobbe med følgende oppgaver:

 • Støtte og lede prosjektledere - prosjektledelse
 • Oppfølging av prosjektenes økonomi, fremdrift, kvalitet og kundetilfredshet i porteføljen sammen med prosjektlederne.
 • Forretningsutvikling innenfor porteføljen.
 • Bistå med markeds- og tilbudsarbeid knyttet til området
 • Som Prosjektsjef vil du inngå i avdelingens lederteam

 
RELASJONSBYGGEREN
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god på prosjektledelse og å veilede andre. Du har derfor noen års erfaring, og er god til å skape relasjoner til kollegaer, kunder, og samarbeidspartnere. Du har en god helhetsforståelse, og kunnskap om gjennomføringsprosessen av komplekse prosjekter.
 

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

 • Du har kompetanse innen prosjektledelse/prosjekteringsgruppeledelse
 • Du har minimum 15 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivnings- eller entreprenørvirksomhet. Erfaring fra byggherresiden er også svært relevant
 • Du har sterke lederegenskaper med god sans for forretningsutvikling og markedsarbeid
 • Du har enten erfaring eller sterk motivasjon for å utvikle din kompetanse innen økonomi og lederskap
 • Du har høyere teknisk utdannelse
 • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Nils-Roe Fjørtoft (Vice President Rail) på telefon +47 924 09 909. 
 

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår