Prosjektingeniør innen VVS og energi for Bygninger, Oslo

 
Prosjektingeniør innen VVS og energi for Bygninger, Oslo
Vil du jobbe på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Vi søker nå prosjektingeniører til vår avdeling for Bygninger i Oslo – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
Ønsker du å utvikle din kompetanse innen rådgivning, prosjektering og oppfølging på byggeplass innen VVS-tekniske anlegg?

Byggebransjen har de siste årene økt fokus på energi og miljø og digitalisering, og VVS-bransjen er inne i en spennende utvikling. Vi er opptatt av innovasjon og verdsetter derfor den faglige utviklingen høyt. Vi var tidlig ute med å satse på bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og har jobbet med noen av verdens største og mest avanserte BIM-modeller.

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, med 25 dyktige ingeniører i Oslo og 140 samlet i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg.

Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer. Vårt fagmiljø er opptatt av å ivareta kundens og brukernes behov gjennom å designe energieffektive anlegg og godt inneklima.

DU LÆRER RASKT, DELER KUNNSKAP OG ER INITIATIVRIK
Vi søker deg som er pålitelig, initiativrik, tilegner deg ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er opptatt av kvalitet i leveranser, er strukturert og utfører jobber med stor faglig kompleksitet.

Du er ingeniør/sivilingeniør innen VVS, maskin, energi og miljø eller lignende, og har minimum 3 års relevant arbeidserfaring. Vi ønsker både deg som ønsker å spesialisere deg innenfor et område og deg som ønsker bred kunnskap innenfor flere fagområder.

I tillegg har du faglig interesse og kompetanse innen:

  • Beregning og dimensjonering av VVS-tekniske anlegg.
  • Planlegning av termisk energiforsyning.
  • Simulering av energibruk og inneklima.
  • Tverrfaglig samarbeidsprosesser.
  • Det er en fordel med forkunnskap om bruk av BIM-modell i prosjektering.
  • Revit (Autocad/MagiCad).

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 11.03.2018

Arbeidssted: Oslo, Hasle/Løren

Kontaktperson: Tom E. Sørlie, seksjonsleder, tlf.: 995 29 588

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle