Prosjekterer teknologisenter og yrkesskole

 
Prosjekterer teknologisenter og yrkesskoleet kombinerte teknoligisenteret og yrkesskolen på Rubbestadneset i Bømlo kommune | Illustrasjon: Holon.
AKTUELLE PROSJEKTER: Multiconsult skal prosjektere et kombinert teknologisenter og yrkesskole i Bømlo kommune for entreprenøren Veidekke, med Selskapet for industrivekst som tiltakshaver.

Unitech teknologisenter skal ha fokus på havbruk, offshore vind og målet om nullutslepp innen skipsfart.

Teknologisenteret blir utviklet for Selskapet for industrivekst (Siva), Unitech Energy Group og Los-Elektro, mens Vestland fylkeskommune skal drive yrkesskolen. Veidekke vant pris- og designkonkurransen sammen med Holon arkitektur og Multiconsult i sommer, og planlegging av prosjektet er allerede i gang.

- Dette er et svært spennende og nyvinnende prosjekt, som vil være med på å forme havbruk, offshore vind og maritim næring framover. Vi har jobbet med en rekke prosjekter innen disse næringene, og kombinert med god kunnskap og erfaring med skole- og næringsbygg, så vil vi bruke vår tekniske spisskompetanse for å skape et unikt bygg, sier Erlend Kent, avdelingsleder for Multiconsult Stord, i en pressemelding.

Byggekostnaden er estimert til i overkant av 200 millioner kroner, og bygget på vel 8000 m2 skal stå klart våren 2022 på Rubbestadneset i Bømlo.

Tilbudsleder Tor Gunnar Isdahl i Veidekke forteller at de tidlig i prosessen knyttet til seg Holon arkitektur og Multiconsult, da disse selskapene var godt kvalifisert for oppgaven, spesielt med vekt på samspillsfasen i prosjektet.

- Sammen definerte vi tidlig mål og måloppnåelseskriterier for en målstyrt utvikling av prosjektet. Målene våre knyttet seg både til tilretteleggers program og økonomi, samt vår egen tilnærming til oppgaven knyttet til byggesystem og prosess for gjennomføring. Vi er svært fornøyde med tilbudsprosessen og ser nå spent frem mot samspillsfasen i prosjektet, sier tilbudsleder Tor Gunnar Isdahl i Veidekke.

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Smart.


 

Last også ned vår rapport om: De 100 kommunene som har de største prosjektplanene

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår