Prosjekt- og anleggsledere til Olimb Rørfornying AS

 
Prosjekt- og anleggsledere til Olimb Rørfornying AS
Olimb søker dyktige prosjekt- og anleggsledere som vil ta ansvar for drift og produksjon i prosjekter knyttet til rørfornying av vann- og avløpsnettet.

Vi gleder oss over ytterligere vekst i etterspørsel og oppdragsmengde i Olimb Rørfornying AS, og søker nå motiverte og ansvarsbevisste prosjekt- og anleggsledere som kan følge opp prosjekter på rørfornying av VA-ledninger.

Om stillingen
Som prosjekt- og anleggsleder har du overordnet ansvar for drift og produksjon i prosjekter. Du er det viktige bindeleddet mellom «inne» og «ute» som sørger for at Olimb leverer det som er lovet til kunden, på rett måte og til rett tid. Hovedoppgavene dine i det daglige er å følge opp prosjektøkonomi, Olimbs mannskap og eventuelle underentreprenører.

Arbeidsoppgaver

  • Lede planlegging og oppfølging av prosjekter.
  • Gjennomføre oppstart- og byggemøter.
  • Oppfølging av HMS og KS i egne prosjekter.
  • Koordinere underentreprenører og leverandører.
  • Prosjektøkonomi: Rapportering og fakturering.
  • Sikre effektiv utnyttelse av personell og maskiner (inkludert underentreprise).
  • Oppfølging av mannskap på prosjekt.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper
Vi mottar gjerne søknad fra deg som har erfaring fra jobb som anleggsleder eller formann, men oppfordrer deg også til å søke hvis du kan vise til annen erfaring eller kompetanse som gjør deg til rett person for stillingen. Teknisk Fagskole er en fordel, men relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdanning.

Sist, men ikke minst: Du må like å lede mennesker. I Olimb får du jobbe med dyktige, selvstendige mennesker med høy arbeidsmoral, og fordi du har de samme egenskapene, vet du hvordan du skal få det beste ut av dem.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt driftssjef Bjørn Mathisen på telefon 413 34 303.

Olimb er den største og eldste aktøren innen rørfornying i Norge, og vår største eier er bransjeledende i Europa. Vi kan love deg spennende faglige utfordringer og varierte arbeidsdager i et solid og stabilt selskap.

Interessert?
Send din søknad til bjorn.mathisen@olimb.no
Skriv «Prosjekt-/anleggsleder» i emnefeltet.
Frist: Mandag 30. april.


 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle