Profier satser i Sandviken

 
Profier satser i SandvikenDronebilde: Akershus Eiendom
- Boligmarkedet blir stadig mer selektivt. Skal vi være en stor aktør i Bergen, må vi ha de beste tomtene. Derfor har Profier kjøpt mer eiendom i Sandviken

Det sier Gaute Henriksen, ansvarlig for Profiers Bergenskontor, i en pressemelding.

- Etter det vellykkede prosjektet Elsesro Brygge ved Bymuseet Gamle Bergen satser nå Profier ytterligere i Sandviken ved å kjøpe Rolf Olsen Hegrenes AS, som eier hele det tidligere industriområdet på Hegreneset, sier Henriksen.

Profier har i tillegg kjøpt de resterende 50% i selskapene som eier utviklingseiendommene mellom Måseskjæret og Elsesro Brygge. Her har Profier over flere år vært utvikler og samarbeidspartner med Rolf Olsen Eiendomsselskap AS. Rolf Olsen-boden og Grønlandsboden med Mowi som leietaker medfølger også i handelen. Profier bygger i hovedsak handels- og boligareal med stadig sterkere fokus på boligprosjekter. For tiden er mer enn 500 leiligheter under oppføring i Bergen i Profier-regi.

Eiendommer som skal utvikles på Hegreneset:
I den nordlige delen av Hegreneset står enkle industribygg som forutsettes revet. I området står også «Krutthuset» fra 1807 som skal bevares. Eiendommene på nordsiden har en fantastisk beliggenhet med et stort boligpotensial. På den sørlige delen av Hegreneset domineres landskapet av en kornsilo med over 50 meters høyde. På tomten er det også bevaringsverdig bygningsmasse med pakkhus helt tilbake til 1760. Her er spennende muligheter for gjenbruk av bygg og et betydelig potensial for nye boliger i samspill med det som skal bevares.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår