Presenterer «Walls of Norway»

 
Presenterer «Walls of Norway»Bildet: – Med «Walls of Norway fremhever vi våre eksisterende produkter på en ny og leken måte, sier sier Anette Beylegaard Brennemo, markedskonsulent i Norgips.
TEMA BYGG REIS DEG 2017: – Norgips har i år utviklet konseptet «Walls of Norway» som er en kreativ ide, inspirert av Moods of Norway. Dette vil vi være en viktig del av vårt opplegg på messestand i høst, sier Anette Beylegaard Brennemo, markedskonsulent i Norgips.

Av Bjørn Laberg

– Med «Walls of Norway fremhever vi våre eksisterende produkter på en ny og leken måte. Norgips har en rekke produkter som markedet ikke kjenner så godt til og vi ønsker å informere om dette på en måte som skiller seg ut fra bransjen for øvrig, sier Brennemo til Byggfakta.

Svelvikbedriften Norgips produserer og selger gipsplater og stålprofiler, og leverer komplette løsninger med gipsplater, stålprofiler, inspeksjonsluker, puss, sparkel, skruer, verktøy og annet tilbehør. Produktene selges hos de ledende byggevareforhandlerne i Norge og Sverige.

– Under årets messe kommer vi også til å presentere vårt nye spikersystem, som er utviklet for spikring av ytterveggsstål, sier hun.

- Si litt om markedssituasjonen for Norgips?

– 2017 har startet godt, med en etterspørsel etter våre produkter som ligger over de prognoser vi hadde for året. Vi forventer at aktiviteten skal opprettholdes videre ut over året, sier Anette Beylegaard Brennemo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle