Presenterer flere Litex-nyheter

 
Presenterer flere Litex-nyheterIllustrasjonsbilde
TEMA BYGG REIS DEG 2017: – Vi ser fram til årets Bygg Reis Deg, hvor vi vil by på flere spennende nyheter. Vi vil vise frem en ny brannsikker Litex-plate, som tilfredsstiller krav til brannsikring mot tilstøtende boenhet, samtidig som den inngår i vårt unike membransystem, sier Vegard Svenningsen, kategori- og marketingsjef i Litex AS.

Av Bjørn Laberg

– Platen er slag- og skruefast samt at det er markedets mest lyddempende plate. Som brannplate tilsvarer platen to lag med gips, men veier betydelig mindre, hevder Svenningsen.

– Under årets Bygg Reis Deg vil vi i tillegg vise frem vårt nye membranduksystem, hvor man tapetserer membranen direkte på veggen. Dette systemet er rettet mot flisleggeren, men også mot forbruker. Systemet sikrer et ensartet og trygt resultat og man kan flislegge allerede neste dag, sier han.

– Vår største nyhet vil være vår nye veileder og dokumentasjonsløsning for håndverkeren, Litex Pro. Dette verktøyet vil på en enkel måte veilede håndverkeren i arbeidet, samt sørge for at håndverkeren kan overlevere all nødvendig dokumentasjon til kunden. Denne løsningen vil sørge for at håndverkeren kan fokusere på arbeidet sitt, mens Litex Pro tar av seg all utarbeidelse av dokumentasjon. Her er det mye tid og penger å spare for håndverkeren, og vi har stor tro på at denne nye innovative tjenesten fra Litex blir tatt godt imot, mener Svenningsen.

Hvordan ser markedssituasjonen ut for Litex?

– Vi har gjennom 2016 og til nå i 2017 bevisst satset på tilstedeværelse ute i markedet, både gjennom et større salgskorps og annonsering i media, og vi ser nå at det bærer frukter. Vi har god vekst og opplever økt interesse fra både butikk og utførende ledd. Vi tar markedsandeler innenfor en kategori i sterk vekst, og har stor tro på at denne trenden vil fortsette fremover. Litex har kategoriens sterkeste merkenavn, og vi jobber naturligvis for å fortsatt være «top of mind», når våre kunder skal velge våtromsystemer, sier Svenningsen avslutningsvis.      

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle