Positivt år for Dana Lim

 
Positivt år for Dana LimIllustrasjonsbilde
Dana Lim, produsent av lim, sparkel- og fugemasse, kjøpte i starten av 2019 Fugger Norge AS. Dette bidro til målsetningen om økte markedsandeler i Norge.

Ifølge Dana Lim vil selskapet lande på et overskudd på knapt 11,7 millioner danske kroner i 2019.

- Årets resultat er veldig tilfredsstillende. Vi opplever fortsatt stor aktivitet og de flotte resultatene kommer fra at vi gjennom mange år har lykkes med å tiltrekke, fastholde og utvikle den beste kompetansen, viten og knowhow i organisasjonen. Samtidig har vi en veldig fleksibel organisasjon som gjør oss i stand til å agere raskt og effektivt på nye muligheter i markedet, sier administrerende direktør Lars Christensen i en pressemelding.

I november måned har Dana Lim, for andre år på rad, blitt sertifisert av konsulenthuset Great Place to Work. Produsenten har til og med steget opp på rangeringslisten i forhold til 2018. Dermed øker Dana Lim sin topplassering blant danske produksjonsvirksomheter når det gjelder parametere som trivsel, stolthet og glede over å være en del av arbeidsplassen.

- Det har stor betydning at medarbeiderne er motiverte og trives i det daglige. Det smitter positivt av på forholdet til kundene og samarbeidspartnerne våre. Samtidig utgjør sertifiseringen et viktig element i vekststrategien vår hvor vi de kommende årene har fokus på vekst i både Norge og Sverige utdyper Christensen.

Dana Lim feiret 90 års jubileum og ble det året da Dana Lim Prisen satte en ny rekord med hele to donasjoner på henholdsvis 450.000 og 200.000 danske kroner til medisinsk forskning. Prisen har blitt delt ut siden 1955 av Kai Hansens Fondet som eier Dana Lim. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår