Plusshus søker utbygger

 
Plusshus søker utbygger(Tegning: Snøhetta)
På en boligtomt i Brynsveien 146 i Bærum planlegger tomteeier Idun Winge et bærekraftig boligprosjekt med plusshus-standard. Nå søker hun en ambisiøs utbygger eller entreprenør med kapital, kompetanse og gjennomføringsevne til prosjektet som er tegnet av Snøhetta.

Med barnefamilier som målgruppe har Winge fått høyprofilerte Snøhetta til å tegne et helt lite nabolag. Tunet blir på mange måter unikt og vil ligge i front når det gjelder innovative løsninger og klimavennlig arkitektur.

– Utbygger får et prestisjeprosjekt med stor referanseverdi. Ordfører i kommunen, og mange andre, følger prosessen og ser med spenning frem til ferdigstilling. Prosjektet vil være attraktivt for en kjøpesterk målgruppe, og forventes å vekke oppsikt i mange miljøer. Husbanken har støttet prosjektet med midler til en mulighetsstudie og har stor interesse i å se prosjektet realisert. Jeg tror det er gode muligheter for å få innvilget grunnlån til finansieringen, sier Idun Winge.

4 tomannsboliger
Tomten hvor Winge ønsker å bygge fire nye tomannsboliger ligger kun 4 minutters gange fra nye Kolsås stasjon. Fra før finnes en gammel sveitservilla på tomten, omringet av vannspeil, frukttrær og paviljonger. Elbil-pool med solceller på garasjetaket, drivhus i innkjørselen, geobrønner som skal dekke behovet for oppvarming og grønne tak som kan brukes til matproduksjon er blant miljøtiltakene Winge har ambisjoner om å få til.

Søker ambisiøs utbygger
– Dialogen med beslutningstagere i kommunen er meget god, og fremdriftsplan er lagt opp mot rammegodkjenning og igangsettingstillatelse januar/ februar 2016. For å realisere prosjektet trenger jeg nå et samarbeid med en framoverlent utbygger eller entreprenør som deler mine visjoner, sier Winge, som oppfordrer de som synes prosjektet virker spennende til å ta kontakt. 
Boligene skal realiseres som et FutureBuilt prosjekt. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår