Perfeksjonerer organiseringen av varebil

 
Perfeksjonerer organiseringen av varebilmySortimo Labels er etiketter med fargekoder som hjelper til med å organisere arbeidsplassen
Sortimo, Europas ledende leverandør av innredning til varebilen, har nylig lansert en ny bilinnredning som heter SR5. SR5 inkluderer blant annet mySortimo labels og innlegg for verktøy.

Disse er utviklet i forbindelse med den nye 5S-metoden som har som mål å optimalisere arbeidsplasser.

- Vi i Sortimo vet hvor hektisk hverdagen kan være. Derfor utvikler vi våre produkter og innredningsløsninger kontinuerlig for å optimalisere og effektivisere arbeidsdagen. Med den nye 5S- metoden skaper vi en svært effektiv arbeidsplass som både sparer tid og kostnader, og ikke minst et profesjonelt inntrykk hos kunden, sier country manager i Sortimo, Ole-Andreas Pettersen, i en pressemelding.

5S-metoden stammer fra Japan og skal forbedre arbeidsplasser når det gjelder orden og renhet, og for å oppnå maksimal produktivitet. I tillegg til påskrifter og verktøyinnlegg, har den nye bilinnredningen konfigurasjonsmuligheter, generell systematisering og maksimal orden med inndeling.
mySortimo Labels er etiketter med fargekoder som hjelper til med å organisere arbeidsplassen. I varebilen er det mange muligheter. For eksempel kan du sette en individuell tekst på hyller, skuffer og BOXXer. Dette gjør etterfyllingsprosessen raskere og enklere.

- Etikkene kan enkelt bestilles på nettet i forhåndsdefinerte fargekoder og plasseres direkte på BOXXene og skuffene i bilen. Til slutt kan du skrive ut PDF-malen direkte fra nettet. mySortimo Labels perfeksjonerer organiseringen av arbeidsplassen, enten det er i bilen eller i verktøyet. Våre labels hjelper håndverkeren med å danne et viktig grunnlag for å kunne jobbe standardisert og systematisert. Noe som bidrar til en betydelig effektivitetsøkning i hverdagen, avslutter Pettersen. 
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår