Peab øker innsatsen i Drammensregionen

 
Peab øker innsatsen i Drammensregionen
Styrker byggvirksomheten med felles ledelse for distriktene i Buskerud og Oslo Vest, og ny markedssjef i Buskerud.

Fra 1. januar 2018 går Jan Petter Hansen over i ny rolle som rendyrket markedssjef for Peab i Buskerud. Øyvind Telum tar over som distriktssjef for Peabs byggvirksomhet i Buskerud, i tillegg til distriktet Oslo Vest.

− Vi ønsker å sette et større fotavtrykk i Drammensregionen, der det er et stort potensial i markedet. Nå rendyrker vi markedsarbeidet gjennom å ansette Jan Petter Hansen som markedssjef. Samtidig får vi et helt annet grunnlag for samhandling og utveksling av kompetanse og ressurser ved å ansette Øyvind Telum som sjef for begge distriktene, sier administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen i Peab.

Kjenner markedet godt
Etter ti år som distriktssjef, ser Jan Petter Hansen frem til å jobbe mer fokusert med de mulighetene som finnes i markedet. Han tror endringen vil styrke Peab i Buskerud de neste ti årene.

− Peab ønsker å være en viktig arbeidsgiver og samfunnsbygger lokalt i Buskerud. Vi har lang og bred erfaring fra mange typer prosjekter, og kjenner markedet godt. Mitt primærfokus blir å kombinere utvikling av prosjekter i samarbeid med eiendomsutviklere og samtidig hente jobber i markedet. Samtidig skal jeg bidra til å styrke samarbeidet og utviklingen på eiendomsmarkedet i nærområdet, og da i samarbeid med lokale eiendomsbesittere, sier Hansen.

Store prosjekter
En stor del av Peabs prosjektportefølje i Buskerud er små og mellomstore prosjekter. Ifølge den nye distriktssjefen Øyvind Telum, er tiden nå inne for å bygge ut porteføljen med noen store prosjekter i Drammensregionen.

− Jan Petters nettverk og kompetanse vil bidra til at vi kan utnytte potensialet for å vokse i og rundt Drammen kommune. Mitt bidrag vil blant annet være omfattende erfaring og kompetanse på gjennomføring av store prosjekter. Kombinert med at vi har engasjerte og dyktige funksjonærer og håndverkere i begge distriktene, er jeg sikker på at dette vil gi positive resultater, sier Telum.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle