Peab Eiendomsutvikling Nord inn som partner i Fri Sikt Volsdalsberga

 
Peab Eiendomsutvikling Nord inn som partner i Fri Sikt VolsdalsbergaBoligprosjektet Fri Sikt. Illustrasjon: Niels Torp Arkitekter/Fri Sikt Volsdalsberga.
Peab Eiendomsutvikling Nord AS går inn som partner sammen med Ulsmo Eiendom i boligprosjektet Fri Sikt Volsdalsberga i Ålesund. Peab tar over 40 prosent av aksjene, og Ulsmo Eiendom blir sittende med de resterende 60 prosent.

− Da vi ble kontaktet av Peab på vårparten i 2017, var det lett å se gevinsten av et samarbeid. Vi får inn en boligutvikler med en type erfaring og kompetanse som vil tilføre Fri Sikt Volsdalsberga ytterligere kvaliteter og bidra til at vi sammen utvikler Volsdalsberga til det mest attraktive bomiljøet i Ålesund. Peab har bred erfaring fra større boligprosjekter som går over flere byggetrinn, blant annet i Tromsø, sier administrerende direktør i Ulsmo Eiendom, Ingerid Ulstein, i en pressemelding.

− Vi var på jakt etter eiendomsprosjekter på Nordvestlandet, og vi falt for Fri Sikt Volsdalsbergas fantastiske beliggenhet og utseende, sier Stig Tore Johnsen, administrerende direktør for Peab Eiendomsutvikling Nord.

Hva omfatter Fri Sikt Volsdalsberga?

Fri Sikt Volsdalsberga skal utvikle en ny bydel med inntil 150 leiligheter på Volsdalsberga i Ålesund, like ved Color Line Stadion. Boligprosjektet skal bygges over to trinn og det er trinn 1 på 65 leiligheter som nå er byggeklart.

Oppstart trinn l

Trinn l av boligprosjektet har fått innvilget rammeløyve fra plan- og byggesaksutvalget i Ålesund kommune, og byggestart grunnarbeid vil trolig komme i gang allerede i starten av september. Så langt er 36 av 65 leiligheter i trinn l solgt, og flere er reserverte.

Sikrer trinn ll

Ulstein og Johnsen mener at samarbeidet vil komme kjøpere av leiligheter til gode, og tror også at partnerskapet vil trygge gjennomføringen av trinn ll av prosjektet.

I løpet av høsten vil aksjonærene ta stilling til tidspunkt for oppstart av trinn ll av Fri Sikt Volsdalsberga.

Alle leiligheter får sjøutsikt

- Det unike med Fri Sikt Volsdalsberga er at alle leilighetene får utsikt mot sjøen. Prosjektet utføres med stigning fra havet og nordover, slik at også leiligheter i 1. etg i de bakre husene får utsikt, forteller Ulstein.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår