Peab bygger stort lager for Statnett i Skien

 
Peab bygger stort lager for Statnett i SkienIllustrasjon nytt lager for Statnett i Skien. (Ill:Peab).
Peab har signert kontrakt med Statnett om oppføring av nytt lager og sjøkai på Skien havneterminal. Oppdraget er en totalentreprise med verdi på 84 millioner kroner.

Peabs oppdrag omfatter oppføring av et lagerbygg på totalt 3600 kvadratmeter og en sjøkai på 12x40 meter. Prosjekteringen er akkurat kommet i gang, og byggearbeidene starter i begynnelsen av mai. Det er beregnet rundt 10,5 måneders byggetid.

− Prosjektet bidrar til å befeste vår posisjon som en betydelig aktør i Grenlandsområdet. Vi er svært takknemlige for tilliten Statnett har gitt oss ved denne tildelingen, og ser frem til produksjon og levering av et nytt flott næringsbygg fra Peab, sier regionsjef Terje Kaasa Larsen i Peab i en pressemelding.

Ser frem til samarbeid

Skien er valgt som lokasjon, både på grunn av god geografisk plassering for å komme til med båt og bil, samt enkel tilgang til store deler av Østlandet.

− Peab har levert et godt tilbud på utførelse av de planlagte arbeidene, og vi ser frem til et godt samarbeid i prosjektgjennomføringen, sier prosjektleder Torgrim Dale i Statnett.

Spennende prosjektomfang

Peabs prosjektleder Rune Haugen ser frem til å komme i gang med prosjektet, som han synes inneholder flere spennende elementer.

− For det første skal vi oppføre et høyt lagerbygg, som blir rundt 20 meter på det høyeste.Samtidig går deler av prosjektet ut i sjøen, med blant annet peling og betongarbeider. Dette er et prosjekt vi gleder oss veldig til å gå i gang med, sier Haugen.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår