Peab bygger 57 leiligheter på Trysilfjellet

 
Peab bygger 57 leiligheter på TrysilfjelletF.v. Jan Holmen Andreassen og Ola Andreassen (Byggkonsult Øst AS), Trond Ola Hektoen og Per Morten Hektoen (The Lodge), John Ivar Mejlænder-Larsen, Trond Dahl og Lars Bismo (Peab). Foto: Per Becker, Østlendingen
For en kontraktssum på 121 MNOK eks. mva. skal Peab bygge første byggetrinn på The Lodge Trysil, sentralt plassert på Turistsenteret Trysil.

The Lodge Trysil består av totalt 110 leiligheter fordelt på to byggetrinn. Peab er valgt som totalentreprenør på første byggetrinn, som består av 57 leiligheter i størrelser fra 56 m2 til 125 m2. Leilighetene får sentral beliggenhet i Turistsenteret Trysil, et område i spennende utvikling.

¬− Vi er strålende fornøyd med å bli valgt som entreprenør på første byggetrinn, og er i dialog med utbygger om å finne rett pris for andre byggetrinn. Nå har vi muligheten til å komme inn i et marked hvor det vil være mye som skjer i årene fremover, sier administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen i Peab.

Byggestart rett rundt hjørnet
The Lodge er formet som to bølgende, parallelle bygningskropper. De to bygningskroppene skal koples sammen med lukket glassbro over skiløypa. Her skal til slutt 110 leiligheter knyttes sammen i et felles lobby- og resepsjonsområde. Det blir også bygget servicerom og smørerom, sykkelparkering og innendørs parkering med mer.

− Vi starter prosjekteringen på første byggetrinn nå i oktober, og etablerer oss på byggeplassen i løpet av november. Overlevering er planlagt til første kvartal 2019, sier Peabs prosjektleder Trond Dahl.

Positivt med Trysilerfaring
Utbyggerselskapet The Lodge Trysil AS eies av brødrene Trond Ola og Per Morten Hektoen gjennom Hektoen Holding AS.

− Som utbygger ser vi fram til et godt samarbeid med Peab for å realisere The Lodge Trysil. Med en så solid og anerkjent entreprenør som Peab vet vi at The Lodge Trysil er sikret den kvaliteten vi ønsker. Det er også positivt at Peab har erfaring med større utbygging i Trysil tidligere, sier Per Morten Hektoen i en kommentar. Han sikter da til spahotellet Park Inn Mountain Resort Trysil, som Peab ferdigstilte i 2011.

HK Arkitekter har stått for forprosjekt og anbud, mens Kleiva Arkitekter vil være arkitekt under utførelsen av prosjektet.

Illustrasjon: HK Arkitekter

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle