- Pass på deg selv og utstyret ditt

 
- Pass på deg selv og utstyret dittIllustrasjonsbilde
Slik som kroppen, trenger også hageredskap pleie og omsorg. Nå satser motorsagprodusenten Husqvarna på at en dobbel utstyrssjekk skal motivere flere menn til å gå oftere til legen.

Konseptet er enkelt: Book time til deg selv og hageredskapet du ønsker service på. Husqvarna stiller med helsepersonell og verktøyspesialister. Med seg på laget har skog- og hageredskapsprodusenten dansk Forum for Menns Helse.

- I Norge oppsøker omtrent 30 prosent færre menn enn kvinner fastlege eller legevakt i løpet av et år, viser tall fra SSB. Vi håper at denne uvanlige kombinasjonen bidrar til økt bevissthet i målgruppen. Forskning viser at det går markant verre med menn enn kvinner når sykdom rammer. Samtidig dør menn to til fem ganger så hyppig av hjerte-, kreft- og diabetessykdom, forteller Svend Aage Madsen, leder i dansk Forum for Menns Helse, i en pressemelding.

Kampanjen blir gjennomført over hele Norden i november – måneden som de seneste årene har vært dedikert til menns helse.

- Menn har generelt mange unnskyldninger for å ikke gå til legen når noe føles feil eller annerledes. Det samme gjelder vedlikehold av elektrisk hageverktøy. Slik som kroppen, lever maskinene et hardt liv og bør sjekkes jevnlig, sier Linda Neal, nordeuropeisk markedssjef for skog- og hageredskapsprodusenten Husqvarna.

Helse- og hagemaskinsjekken finner sted onsdag 13. november hos Skogredskaper AS i Oslo.
Adresse: Strømsveien 189, 0668 Oslo
Tidspunkt: 11.00 – 15.00

Påmelding skjer her: https://www.facebook.com/events/433394430884938/

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår