På plass i Farsund

 
På plass i FarsundBildet: Øystein Torp Rullestad er Port & Dørsenter As sin representant på det nye kontoret i Farsund.
Port & Dørsenter Sør AS har nylig etablert seg med egen avdeling i Farsund.

- Ved denne nye avdelingen tilbyr vi samme tjenester og produkter som ved avdelingene på Bryne og i Haugesund. Port & Dørsenter Sør AS er lokalisert med egne kontorer i Lundevågveien 5. Der treffer du Øystein Torp Rullestad, som kan hjelpe deg med alt fra den enkle garasjeporten til de mer kompliserte industriprosjektene, sier Espen Aaserud Karlsen, markedssjef i Port & Dørsenter Sør AS, i en pressemelding.

Port og Dørsenter AS tilbyr alle typer garasjeporter, dører og automatikker. Produktspekteret spenner fra den enkle port til den mest eksklusive garasjeport på markedet, i tillegg til en rekke valgmuligheter for tilbehør og automatikk. Bedriften leverer også ramper, rekkverk, metalltrapper og spiraltrapper.

- Og trenger du tilpasning rundt åpninger, o.l. har vi også faglært snekker til å kunne gi deg en komplett løsning, sier Aserud Karlsen avslutningsvis.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår