<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggefakta NO

Øvrige bransjer

Om du jobber i en kommune, er eiendomsmegler, advokat eller noe
annet, er det verdifullt å kunne bygge sin forretningside og investeringer på ett godt grunnlag.

Hold deg oppdatert, ta en titt på vår prosjektovervåkning

Les mer om vår prosjektdatabase her

Hold deg oppdatert om relevante byggeprosjekter!

Vår tette overvåking av alle byggeprosjekter, samt forventede og utlyste anbud gjør at mange arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører, håndverkere og leverandører av byggematerialer velger Byggfakta SMART. 


 

 

 

 

 

 

Investorer og
analyse bedrifter

Jobber du som investor eller med analyse så kan du bruke våre løsninger til å få et statistisk og detaljert overblikk over prosjektmarkedet nå og i fremtiden. Du kan bruke våre løsninger til å lage markedsanalyser slik at du får et overblikk over utviklingen innefor de forskjellige markeder og geografiske områder. Dette betyr at du kan rådgive dine kunder på et solid grunnlag.

Fagforeninger og arbeidsgiver-
organisasjoner

Hvis du er ansatt i en fagforening eller arbeidsgiverorganisasjon kan du få via våre løsninger et markedsoverblikk over byggebransjen. Dette betyr at du kan gi dine kunder råd på et solid grunnlag.

Eiendomsmeglere

Som eiendomsmegler får du via våre løsninger et overblikk over private byggeprosjekter. Du kan se hvilke byggeprosjekter som kommer i ditt område, slik at du tidlig kan komme i kontakt med byggherre for å få muligheten til å bistå med salg eller utleie av kontor, lager eller boligprosjekt.

Advokater

Hvis du jobber som advokat og kan bistå med juridisk rådgivning så er vår informasjon relevant for deg også. Kom tidlig inn i prosjektet som er på planleggingsstadiet eller under oppføring.

Kommune

Som kommune kan dere bruke vår løsning som et planleggingsverktøy på prosjekter som kommunen selv er byggherre på. Det kan også brukes til å få oversikt over arbeidsmarkedet.

Finner du ikke din bransje her og ønsker å vite mer ta kontakt og vi hjelper deg!

SMARTbyggfakta logo - Hvit

 

Få en gratis demo!

live-statistik-dashboard

 

LiveStat

Du som kunde har allerede tilgang til
Norges største og mest gjennomprøvde prosjektdatabase, og du vet hva som skal bygges, hvor det bygges, når det bygges og hvem som bygger. Med LiveStat i tillegg bryter du raskt ned den informasjonen og får frem den statistikken du trenger for ha steinkontroll på ditt marked.

SE_BF_Livestat_Logo

Les mer om LiveStat