Overvåkningskamera for tøffe værforhold

 
Overvåkningskamera for tøffe værforhold
Panasonics nye robuste PTZ overvåkningskamera er nå tilgjengelig. Kameraet er designet for de verst tenkelige værforhold og er driftssikkert i vind, snø og is.

Aero-PTZ (WV SUD638) har et 30x optisk zoom-objektiv i robust glassfiber, og gir bilder i full HD-oppløsning med 60fps. Kameraet er designet for å være motstandsdyktig mot både erosjon og salt- korrosjon, og passer til alle slags værforhold, fra arktisk kulde til ørken-varme.

Eksterne vibrasjoner blir minimert med en hybrid bildestabiliseringsteknologi pluss gyrosensorer. I tillegg garanterer Super Dynamic-funksjonen et større dynamisk område sammenlignet med konvensjonelle kameraer.

Tåler ekstremt vær
Aero PTZ er utviklet for montering på værutsatte steder som høyder, på sjøen, kaianlegg og broer. En ’Active Sense’-teknologi registrerer hvilke værforhold kameraet er i og aktiverer en innebygd visker som tørker bort regn og snø. Kameraet har også en innebygd varmeenhet for å holde temperaturen på et slikt nivå at elektronikken fungerer, mens en defroster sørger for at objektivet ikke blir tildekket med is. Videre har Aero PTZ et 360 graders aerodynamiske og kuleformet design som reduserer luftmotstanden og gjør at kameraet kan operere i vind opp til 60 m/s. Med alle disse funksjonene skal kameraet kunne produsere den beste bildekvaliteten selv under de tøffeste forhold.

Aero-PTZ er IP67-klassifisert. Det betyr at det er både vann- og støvtett og er vandalsikkert etter IK10-standard. Det har en sfærisk pan-tilt mekanisme som gjør det mulig med 360-graders panorering og et 90° til 180° tilt-område.

Aero-PTZ kan leveres i oktober 2016 og finnes i tre ulike farger.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår