Overtar tre varehus i Østfold-området

 
Overtar tre varehus i Østfold-området
Løvenskiold Handel as har inngått en avtale med investeringsselskapet Breivik Holding as om kjøp av selskapets aksjer i tre Maxbo-varehus. Dette gjelder varehusene på Vestby, Knapstad og Sarpsborg.

Disse er allerede franchisetakere i Maxbo-systemet og vil nå bli drevet videre som egeneide Maxbo-varehus.

– Vi er opptatt av å bygge bærekraftig lokalt næringsliv og varige arbeidsplasser i regionen. Vi ser at dette bedre kan gjøres av en større enhet enn hva tre frittstående butikker kan gjøre alene, sier Olav Breivik, styrets leder i Breivik Holding as i en pressemelding.
– Vi ser positivt på at driften av varehusene videreføres i Maxbo-systemet. Sagtun Høvel, som leverer trelastprodukter til østlandsområdet, er ikke en del av avtalen og driftes videre som en del av Breivik Holding.

Østfold-regionen er viktig for Løvenskiold Handel. En nytt regionslager er etablert for området og eksisterende varehus rustes opp fortløpende. De tre franchisevarehusene er godt integrerte Maxbo-varehus og ble omprofilerte til ny Maxbo-profil i 2018.
– Disse tre varehusene har drevet meget godt og lønnsomt over tid, og vi skal videreføre den gode standarden og servicenivået som de er kjent for lokalt, sier Thomas Støkken, adm. direktør i Løvenskiold Handel i meldingen.

Vil skje raskt
De ansatte blir informert om endringen gjennom allmøter og alle ansatte får være med i videre drift av varehusene. Overgangen fra franchise til egeneide vil skje raskt og mest sannsynlig i løpet av april 2019. Avtalen blir meldt inn til Konkurransetilsynet de nærmeste dagene.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår