Otto Chr. Groth ny leder for AF Eiendom

 
Otto Chr. Groth ny leder for AF EiendomOtto Chr. Groth blir ny direktør i AF Eiendom.
Groth startet den 1. februar som direktør i AF Eiendom, eiendomsselskapet som er en del av børsnoterte AF Gruppen.

Eiendomsselskapet er i sterk vekst og tar hånd om hele verdikjeden fra kjøp av tomt frem til salg av boliger og næringsbygg, enten alene eller sammen med seriøse partnere. Reduksjon av klimagassutslipp er ett av flere viktige satsingsområder for selskapet fremover.

– Med Otto får vi en leder som kjenner både AF Gruppen og AF Eiendom godt og som bringer kontinuitet for selskapet fremover. Med solid fagkompetanse, teamorientert tilnærming og fokus på våre kjerneverdier er jeg trygg på at Otto vil lede selskapet videre mot målet om å bli Norges beste eiendomsutvikler. Samtidig vil jeg takke Matilda Vinje for godt lederskap og betydelige bidrag til utviklingen av AF Eiendom de siste årene, sier Ida Aall Gram, konserndirektør for Eiendom, HR og kommunikasjon i AF Gruppen i en pressemelding.

Selskapet har nylig vedtatt en strategi for klima og miljø med mål om drastiske utslippskutt i prosjektene og BREEAM-sertifisering av alle nye bygg. Målet er at klimagassutslipp skal halveres innen 2030 – helst før. Reduksjonen på klimagassutslipp skal skje parallelt med å tilrettelegge for miljøvennlige bomiljøer.

Otto Chr. Groth har vært ansatt i AF Gruppen siden 2008. Han jobbet i AF Bygg til 2017 da han gikk over til byggherresiden som porteføljedirektør i AF Eiendom. Han erstatter Matilda Vinje som har valgt å takke ja til stilling utenfor selskapet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår