Os Sjøfront tegner 20 års vedlikeholdsavtale

 
Os Sjøfront tegner 20 års vedlikeholdsavtale
KTV Group ble valgt som leverandør til en 20 års vedlikeholdsavtale for borettslaget i Os, sør for Bergen.

Os Sjøfront består av 3 bygg, med totalt 40 leiligheter. I vedlikeholdsavtale skal KTV Group de neste 20 årene sørge for at fasader er vedlikeholdt med overflatebehandling/fasadevask, vaktmestertjenester, daglig renhold, vintervedlikehold, grøntareal og uteområdet. Bakgrunn for valg av KTV Group som leverandør var forutsigbare kostnader i avtaleperioden, og dokumentasjon som leveres i sanntid via systemet Bluetag.

Helt tilbake i 2013 har KTV Group levert langsiktige vedlikeholdsavtaler. Det var en utfordring i staten da dette var nytt ukjent for mange, men vi registrerer nå at flere av de store boligbyggelagene også ser på og tilby slike avtaler. Dette er utelukkende svært positivt for borettslag og sameier uttaler daglig leder i KTV Group Kennet Nilsen. Selskapet har i dag vedlikeholdsavtaler på over 500 tusen kvadratmeter eiendom for borettslag og sameie i Bergen Stavanger og Oslo.

Avtalen med Os Sjøfront har oppstart fra 2019 og varer til år 2039.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår