Optimera og Norgeshus signerer femårskontrakt

 
Optimera og Norgeshus signerer femårskontraktBildet: f.v: Dag Runar Båtvik, Norgeshus, Jan Rostad, Optimera, Per Krangnes, Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik, Norgeshus, Knud Holm, Optimera
Norgeshus og Optimera signerte 1.november en avtale med fem års varighet. Avtalen strekker seg fra 2019-2023 og er verdt om lag 3,5 milliarder kroner.

Avtalen gjelder innkjøp og logistikk til Norgeshuskjeden gjennom Optimera og byggevarekjeden Montér. Avtalen bygger videre på den eksisterende fra 1.1 2016. I denne perioden har Norgeshus sin omsetning inn til Optimera økt, fra ca. 320 millioner i 2016 til nærmere 500 millioner i 2018.

- Samarbeidet med Optimera har vært fruktbart for Norgeshus. Med en ny avtale sikrer vi oss forutsigbarhet for våre forhandlere. I de neste fem årene vil vi også utvikle bransjens beste digitale løsninger for innkjøp sammen med Optimera. Norgeshus vokser stadig, og skal de neste fem årene fortsette veksten i antall forhandlere og boliger som bygges, sier Benn Asgeir Båtvik, markedsdirektør i Norgeshus i en pressemelding.

- Norgeshus har i dag 118 forhandlere, fra Lindesnes i Sør til Kirkenes i Nord. Derfor har det vært viktig for Norgeshus å ha en samarbeidspartner som også har god dekning i hele landet. Felles innkjøpsarbeid er et viktig punkt for de som blir en del av Norgeshus-kjeden, understreker Båtvik.

- Norgeshus er en viktig kunde for oss, og vi er godt fornøyd med å få fem nye år med samarbeid. Norgeshus er som oss offensive, og opptatt av å tenke nyskapende i byggebransjen, sier Jan Rostad, salgsdirektør proff og Montèr i Optimera.

Om Optimera:
Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.
Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Om Norgeshus:
Norgeshus er en av landets ledende boligbyggere med 1400 ansatte fordelt på 118 forhandlere rundt omkring i landet. Ved hovedkontoret på Melhus er vi 60 ansatte og kan tilby bransjens mest komplette kjedekonsept. På årlig basis bygger Norgeshus om lag 1000 boliger, samt 100 fritidsboliger. I tillegg bygger de også næringsbygg, skoler, barnehager, offentlige bygg og større leilighetskompleks.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår