Optimera kjøper Montasjemateriell

 
Optimera kjøper MontasjemateriellF.v.: Stefan Schapers, daglig leder på Montasjemateriell Larvik, og Petter Gram, regionsdirektør i Optimera.
Montasjemateriell er en solid og erfaren aktør innen verktøy, festemidler og arbeidsklær. Nylig tok Optimera over alle aksjene i den Larvik-baserte virksomheten. Optimera styrker seg dermed ytterligere mot bygg- og anleggsaktører i Vestfold.

– Gjennom de 21 årene jeg har jobbet her har vi hatt en jevnt god utvikling og kan vise til gode resultater. Mye av vår suksess skyldes fleksibilitet og kompetanse, samt skreddersydde tjenester og produkter. Vi har vært, og er gode på å møte våre kunders ønsker og behov, sier Stefan Schapers, daglig leder på Montasjemateriell Larvik i en pressemelding.

– Med Optimera som eier får vi en meget solid og god partner som vi kan utvikle oss videre sammen med. Det blir ingen stor endring i den daglige driften, men vi får et større apparat i ryggen som vil bidra til å styrke oss i markedet, fortsetter Schapers. Optimera kjøper aksjene av Geir Gloppe og Per Roy Helgeland som fortsatt vil være en del av Montasjemateriell i fremtiden.

Kundene er proffe
Montasjemateriell har siden oppstarten, for rundt 40 år siden, hatt et bevisst fokus på det profesjonelle markedet i Larvik, og etter hvert Vestfold. Selskapet omsetter for ca. 35 MNOK.

– Montasjemateriell har en unik posisjon i Vestfold. Deres profil, varesortiment og tjenester passer oss godt, sier Petter Gram, regiondirektør i Optimera.

– Samtidig vil de utfylle og komplettere vårt tilbud i regionen. Totalt i Telemark, Vestfold og Buskerud har Optimera 15 Montér byggevarehus, ett Optimera Proffsenter, logistikkanlegg, Prefab-fabrikk på Andebu og fire Flisekompaniet-avdelinger. Det er liten tvil om at Optimera satser her, fortsetter Gram.

Mål om videre vekst
Montasjemateriell fortsetter driften i Lerkelundveien 1 i Larvik, der de har et lokale på rundt 1000 kvadratmeter og åtte fast ansatte. På spørsmål om ambisjoner fremover, svarer Schapers følgende:

– Byggeaktiviteten i hele regionen øker, med en blanding av industri- og boligprosjekter. Dette er utbyggere og entreprenører som har behov for verktøy, festemidler og arbeidsklær av høy kvalitet. Det har vi, i tillegg til verktøysverksted og kursing på fagrelevante områder. Sammen med Optimera skal vi vokse videre. Vi gleder oss til fortsettelsen. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår