Oppgraderer ABAX Mini

 
Oppgraderer ABAX MiniABAX Mini plasseres diskret på verktøy, små maskiner og bærbart utstyr.
Den lille sporingsenheten til verktøy og annet bærbart utstyr vil nå sørge for at både store og små kunder enklere kan finne igjen gjenglemt eller feilplassert utstyr.

Sanntidsoppdatering og flere posisjoner
Den nye ABAX Mini har blitt oppgradert til både å kunne rapportere posisjoner raskere, samt rapportere flere posisjoner enn tidligere. Sammenlignet med tidligere versjon oppdateres nå posisjonen til ABAX Mini med kun noen minutters mellomrom, mot hvert 20. minutt tidligere. I tillegg kan nå hver enkel ABAX Triplog enhet du har identifisere hele 50 ABAX Mini enheter samtidig, mot 3 tidligere.

– For store selskaper som har mye verktøy og bærbart utstyr er denne oppgraderingen svært nyttig, sier produktsjef Bjørn André Hagen i en pressemelding, og fortsetter;

– De fleste selskaper har mye mer verktøy og bærbart utstyr enn antall biler. Denne oppgraderingen hjelper også mindre selskaper som kun har et fåtall biler, men mye utstyr, til å holde kontroll på alt sitt kostbare verktøy.

Den nye ABAX Mini lar deg:

  • Få oppdateringer i kart i sanntid
  • Se 50 ABAX Mini enheter per ABAX Triplog du har

Oppdateringene i kartet skjer automatisk når en ABAX Triplog oppdager en ABAX Mini enhet, uten at kunden trenger å foreta seg noe.

Å miste verktøy er historie
Det dyreste verktøyet er det du ikke klarer å finne. Når det ender med at bedriften må kjøpe nytt utstyr, kan unødvendige kostnader brekke ryggen på enhver bedrift. Med ABAX Mini er det å miste kostbart verktøy og utstyr historie. Uansett hva dine ansatte har med seg i bilen, vil du ha full kontroll på hvor din bedrifts verktøy og utstyr befinner seg.

Ved å vite posisjonen på utstyret ditt slipper du å kaste bort tiden på å lete etter verktøy og utstyr som slagdriller, vinkelslipere, kapp- og gjærsager, hydraulisk utstyr, platevibratorer, betongblandere, kontainere og tilhengere.

Dette er ABAX Mini
ABAX Mini er en smart og kosteffektiv måte å holde orden på verktøyet og utstyret ditt. Med ABAX Mini slipper du følelsen av ikke å ha kontroll og at ting flyter. Du vet alltid den siste kjente posisjonen til dine verdisaker. Med én enkelt ABAX Triplog-enhet i bilen din, kan du få posisjonen til inntil 50 ABAX Mini i ditt kart.

ABAX Mini har en batterikapasitet på minimum 3 år, og bruker Bluetooth og ABAX Global Network for lokasjonsrapportering. Det betyr at når ABAX Mini er innenfor 35-meters rekkevidde av annet ABAX hardware, enten ditt eget eller andre ABAX-kunder, vil posisjonen til dine eiendeler utstyrt med ABAX Mini automatisk oppdatere sin posisjon i ditt system.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår