Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave hos COWI?

 
Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave hos COWI?
COWI er alltid på jakt etter nysgjerrige, engasjerte og flinke studenter. Her i COWI tilbyr vi en rekke muligheter for nytenkende og akademisk sterke studenter som ønsker å skrive sin bachelor- eller masteroppgave med oss.

Søknadsfrist: 01/06/2020 - Norway - Sted: Bergen/Fredrikstad/Hamar/Kristiansand/Oslo/Stavanger/Tromsø/Trondheim - General

COWI har et dynamisk og utfordrende fagmiljø med stort spenn i prosjekter, både med tanke på størrelse og faglig innhold. Vi jobber på noen av Norges mest komplekse prosjekter innen bla helsebygg, flyplasser, transport, miljø, smarte og grønne bygg. I COWI har vi et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Vi søker studenter med sterke akademiske profiler, høyt ambisjonsnivå og klare tanker om hvordan COWI kan bidra til deres oppgave.

Søknadsprosess: For å bli vurdert må du laste opp din profil på vårt rekrutteringssystem og påse at karakterutskrift og søknadsbrev er vedlagt. I søknadsbrevet ber vi deg spesifisere:

  • Din motivasjon for å skrive oppgave sammen med COWI
  • Hvilket fagområde du er mest interessert i og kunne tenke deg å jobbe med
  • Spesifikk problemstilling og/eller spesifikt tema for oppgaven
  • Hvilket kontorsted du søker deg til

Vi vurderer søknader fortløpende, og blir du valgt som en aktuell kandidat vil vi kontakte deg med informasjon om veien videre. Merk at vi får mange søkere, og dessverre ikke har kapasitet til å samarbeide med alle. Vi vil ta kontakt i løpet av kort tid om vi finner en aktuell mulighet for deg.

Du oppfordres også til å følge med på våre karrieresider hvor nye stillingsutlysninger og sommerjobber legges ut fortløpende. Følg oss også gjerne på LinkedIn.

Vi aksepterer kun CVer og karakterutskrifter som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om samarbeid med COWI, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Kontaktperson: Karoline Kaldheim, krkd@cowi.com.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår